Πακέτα Καρτοκινητής

Όταν είσαι νέος, έχεις το μικρόβιο να αλλάξεις τον κόσμο. Αλλάζεις τον τρόπο που διασκεδάζεις και μετακινείσαι, αλλάζεις την πόλη, της δίνεις ζωή και χρώμα. Κάνεις Restart.

Το CU είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το κάνεις, διευκολύνοντας την επικοινωνία σου με κάθε τρόπο, μέσα από τα Πακέτα που έχει δημιουργήσει για σένα!

Ποια είναι τα δικά σου συμπτώματα; Είσαι εκτός ορίων, μένεις έξω, μιλάς ασταμάτητα, γράφεις ιστορία ή μηδενίζεις τις αποστάσεις; Όποια και αν είναι, μετάδωσέ τα παντού. Τα Πακέτα του CU έχουν φτιαχτεί για να το κάνουν ακόμα πιο εύκολο!

Πακέτα Φοιτητών

Σύμπτωμα 91 – Παραμιλάς!

Τώρα με το πάσο σου... πας με τα 1000!

Γιατί ως φοιτητής έχεις:

  • ΔΩΡΕΑΝ 600ΜΒ & 600’ προς CU, αυτόματα χωρίς να βάλεις κάρτα, κάθε μήνα!
  • ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ από το bonus ανανέωσης Just Surf Bonus!
  • 3 Xclusive πακέτα για να μιλάς και να γράφεις σε όλους και να σερφάρεις όσο θες!
 


Πακέτα COMBO

Σύμπτωμα 19 – Βρίσκεις τον συνδυασμό

Με τα πακέτα Combo μπορείς να τα έχεις όλα, στον κατάλληλο συνδυασμό: Ομιλία, SMS και Internet στο κινητό, για να… μεταδώσεις το δικό σου "μικρόβιο" σε όλους, με κάθε τρόπο!


Πακέτα Internet

Σύμπτωμα 23 – Μένεις έξω

Σιγά μην κάτσεις σπίτι! Ο κόσμος δεν αλλάζει από τον καναπέ κι εσύ είσαι μονίμως σε κίνηση, στο ποδήλατο, στο skate, στο πάρκο, παντού! Γι' αυτό θέλεις Πακέτα Mobile Internet ειδικά σχεδιασμένα για 'σένα και τη χρήση που κάνεις. Ακόμα κι αν δεν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πακέτο, μπορείς να σερφάρεις ξέγνοιαστα, μόνο με 1€ για όλη την ημέρα που θα αποφασίσεις εσύ να είσαι on line!


Πακέτα Ομιλίας

Σύμπτωμα 15 – Τα λες όλα

Θες να τους κολλήσεις όλους το δικό σου μικρόβιο! Nα τους "ξεκολλήσεις" απ' το σπίτι, να τους καλέσεις στο επόμενο street party, να τους οργανώσεις. Γενικά, θέλεις να μιλάς στο τηλέφωνο χωρίς άγχος. Σκέψου πόσο και με ποιους θέλεις να μιλάς και βρες το δικό σου Πακέτο Ομιλίας!


Πακέτα Μηνυμάτων

Σύμπτωμα 24 – Γράφεις ιστορία

Θέλεις να στείλεις το δικό σου μήνυμα στον κόσμο, στους φίλους, στην οικογένειά σου. Θέλεις και μπορείς να… γράψεις ιστορία, αρκεί να έχεις όρεξη και φαντασία! Και μπορεί όλα να ξεκινήσουν με ένα μήνυμα. Βρες, λοιπόν, το Πακέτο SMS που σου ταιριάζει και ξεκίνα να γράφεις!


Πακέτα International

Σύμπτωμα 22 – Μηδενίζεις τις αποστάσεις

Στην Κύπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ολλανδία… ο κόσμος σου δεν έχει σύνορα και η επικοινωνία με τους φίλους σου που έχουν φύγει για το εξωτερικό δεν καταλαβαίνει από αποστάσεις. Τα νέα μηνιαία πακέτα TALK 2 Cyprus, TALK 2 UK και TALK 2 Netherlands, προσφέρουν λεπτά ομιλίας ή βιντεοκλήσεων μόνο με 5,04€ και κάνουν RESTART στην international επικοινωνία σου!

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΡΑΣΗ.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

 
 
NOW YOU CAN TAKE ACTION!
 

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΣΥ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ! Αν η πρότασή σου επιλεγεί, θα επιμεληθούμε την παρουσίασή της και θα ειδοποιηθείς σύντομα για την ανάρτησή της. Take action!

  • ΔΡΑΣΗ
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 
 

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ