Άλλοι τρόποι

Κάνε… RESTART στον χρόνο ομιλίας σου, με όποιο τρόπο θέλεις!

Με το CU μπορείς να βάζεις μονάδες με 5 διαφορετικούς τρόπους, ακόμα και αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

 • Μπορείς να αγοράσεις κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας από περίπτερο ή άλλο σημείο λιανικής.
 • Αν σου δώσουν ηλεκτρονική απόδειξη σε περίπτερο, μην ανησυχήσεις. Είναι το ίδιο με την κάρτα ανανέωσης της Vodafone.
 • Από οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone, ζητώντας να σου βάλουν οποιοδήποτε ποσό.
 • Μπορείς να ζητήσεις από έναν συνδρομητή συμβολαίου Vodafone να σου στείλει μονάδες από το πάγιό του.
 • Ακόμα και μέσω ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς.
 • Επίσης, μπορείς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας ακόμα κι αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Tips:

 • Μπορείς να αγοράσεις εσύ κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας και να την περάσεις σε άλλο τηλέφωνο Vodafone, με δωρεάν κλήση στο 1254.
 • Με όποιο τρόπο και αν βάλεις μονάδες, θα αφαιρεθεί το 12% από τον φόρο του Ελληνικού Δημοσίου που εφαρμόστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.

Μάθε περισσότερα για τον κάθε τρόπο αναλυτικά για να διαλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει!

Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας με Κάρτα της Vodafone
 • Αγόρασε τις κάρτες ανανέωσης Vodafone σε όλα τα περίπτερα και σημεία λιανικής στην Ελλάδα, διαλέγοντας το ποσό που σε καλύπτει περισσότερο. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κάρτες των 10€, 15€, 20€, και 30€. • Όταν πάρεις την κάρτα, ξύσε ελαφρά την επιφάνεια που βρίσκεται ο 12ψήφιος κωδικός.
 • Κάλεσε δωρεάν στο 1252 από το κινητό σου ή στο 694 440 1252 από σταθερό ή κινητό άλλης εταιρείας (με χρέωση).
 • Ακολούθησε τις οδηγίες και πληκτρολόγησε τον κωδικό της κάρτας για να ανανεωθεί ο χρόνος ομιλίας σου.
Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας σε Κατάστημα Vodafone
 • Αν βαριέσαι να πάρεις κάρτα, να ξύνεις, να πληκτρολογείς κωδικούς ή αν απλά περνάς απ’ έξω από ένα κατάστημα Vodafone, μπες, δώσε τον αριθμό του κινητού σου και πες το ποσό των μονάδων που θέλεις να προστεθούν στον λογαριασμό σου. Μπορείς να βάλεις όποιο ποσό θέλεις, από 5€ έως και 50€, αρκεί το ποσό να είναι ακέραιο. Μόλις τελειώσει η διαδικασία, θα λάβεις και ενημερωτικό SMS.
 • Έτσι, και ανανέωση χρόνου θα κάνεις απλά και γρήγορα, και θα ρίξεις και μια ματιά στις νέες συσκευές στο κατάστημα, για να είσαι updated!
  Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας από ATM
  • Είσαι στον δρόμο και έμεινες από μονάδες. Περίπτερο δεν διακρίνεις στο ορίζοντα, αλλά στην απέναντι γωνία, βλέπεις ένα υποκατάστημα της ALPHA BANK και λίγο πιο πάνω ένα υποκατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ή της Τράπεζας Πειραιώς. Άρα έχεις ό,τι χρειάζεσαι! Γιατί, με το CU μπορείς να διαλέξεις όποιο υποκατάστημα σε βολεύει από τις τράπεζες της ALPHA BANK, της ΕΘΝΙΚΗΣ ή της Τράπεζας Πειραιώς και να βάλεις μονάδες στο κινητό σου χρησιμοποιώντας την κάρτα ανάληψης μετρητών σου.
  • Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την κάρτα ανάληψης μετρητών σου στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος και να διαλέξεις την εντολή "Ανανέωση Χρόνου Νέου Καρτοκινητού Vodafone". Στη συνέχεια, διαλέγεις το ποσό που θέλεις, ανάμεσα σε 15€, 30€ ή 60€, και παίρνεις την απόδειξη που θα βγει με τον δωδεκαψήφιο κωδικό σου. Μετά, καλείς χωρίς χρέωση από το κινητό σου στο 1252 και ανανεώνεις το υπόλοιπό σου κανονικά.
   Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας από συνδρομητή συμβολαίου Vodafone
   • Τι να ζητήσεις λεφτά για κάρτα, τι να σου βάλει ο μπαμπάς σου κατευθείαν από το λογαριασμό του συμβολαίου Vodafone που έχει. Μπορείς να ζητήσεις από οποιονδήποτε συνδρομητή συμβολαίου της Vodafone να ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας σου και να χρεωθεί το ποσό στον λογαριασμό του.
   • Τα ποσά που θα μπορεί να σου στείλει είναι 10€, 20€, 25€, 30€, 35€, 50€, 70€ ή 100€ και θα χρεωθούν στον λογαριασμό συμβολαίου του την 1η μέρα του επόμενου μήνα. Το ποσό που σου έδωσε θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό του.
   • Πώς θα σου στείλει μονάδες; Θα καλέσει δωρεάν στο 1252 και θα ακολουθήσει τις ηχογραφημένες οδηγίες.
    Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας από το εξωτερικό
    • Θέλεις να εξαπλώσεις το… δικό σου μικρόβιο και εκτός συνόρων, αλλά για να το κάνεις πρέπει να έχεις και κάρτα! Γιατί, ακόμα και το Vodafone Passport να βάλεις, που μιλάς όπως όταν είσαι στην Ελλάδα, κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι μονάδες σου. Don’t panic! Το CU έχει φροντίσει για ‘σένα και σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις μονάδες ενώ είσαι στο εξωτερικό, με τους παρακάτω τρόπους:
     1. Με ένα δωρεάν τηλέφωνο στο 1252, ακολουθώντας τις οδηγίες.
     2. Στέλνοντας SMS στο 1252 με το γράμμα «Α» κενό και τον 12ψήφιο αριθμό της κάρτας που πήρες από την Ελλάδα πριν φύγεις για το ταξίδι σου.
     Για να μπορέσεις να βάλεις μονάδες με αυτό τον τρόπο, θα πρέπει να επαρκεί το υπόλοιπο της κάρτας σου, αφού το SMS έχει χρέωση αποστολής SMS εξωτερικού.
     3. Με ένα τηλέφωνο στο +30 6944 40 1254 από το κινητό σου ή από οποιοδήποτε άλλο κινητό, ακολουθώντας τις οδηγίες. Για να μπορέσεις να βάλεις μονάδες με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να φτάνει το υπόλοιπο της κάρτας σου, αφού η κλήση έχει χρέωση εξερχόμενης κλήσης εξωτερικού.
    Ανανέωση χρόνου ομιλίας με ηλεκτρονική απόδειξη
    Ανανέωση χρόνου ομιλίας μπορεί να γίνει με ηλεκτρονική απόδειξη από τερματικά τα οποία βρίσκονται σε περίπτερα και σε διάφορα σημεία πώλησης στην Ελλάδα. Κάλεσε το 1252 από το κινητό σου χωρίς χρέωση ή το 6944 40 1254 (με χρέωση) από σταθερό ψηφιακό τηλέφωνο και πληκτρολόγησε το 12φήφιο κωδικό που φαίνεται στην απόδειξη. Ανανέωση της κάρτας μπορεί να γίνει και από άλλο κινητό Vodafone (συμβόλαιο ή καρτοκινητό) με κλήση στο 1254 χωρίς χρέωση Ισχύει για ποσά από 10€ έως 30€.
    Όροι χρήσης της αξίας συνδιαλέξεων Vodafone από ανανέωση χρόνου ομιλίας
    1. Η αξία συνδιαλέξεων έχει συγκεκριμένη διάρκεια λήξης και οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται όποτε το επιθυμούν καλώντας δωρεάν στο 1252. Συγκεκριμένα: 

    • Για τους συνδρομητές που έχουν πραγματοποιήσει ανανέωση πριν την 01/09/2015 και  δεν έχει παρέλθει το εξάμηνο, εφόσον  ανανεώσουν την αξία συνδιαλέξεων μετά την ανωτέρω ημερομηνία,  τότε η διάρκεια ισχύος του συνολικού υπολοίπου θα διαμορφώνεται με βάση τη μεταγενέστερη ημερομηνία λήξης μεταξύ της προγενέστερης και της νέας ανανέωσης.
    • Για τους συνδρομητές που έχουν πραγματοποιήσει ανανέωση πριν την 01/09/2015 και  έχει παρέλθει το εξάμηνο, η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους θα είναι 90 ημέρες.
    • Για όλες τις νέες συνδέσεις που πραγματοποιούν ανανέωση από την 01/09/2015, η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους θα είναι 90 ημέρες.
    2. Η ανανέωση χρόνου ομιλίας που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί για να μην λήξει η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων, δεν περιλαμβάνει μεταφορά χρόνου ομιλίας από το Vodafone sharing ή από συνδρομητές συμβολαίου Vodafone.

    3. Σε περίπτωση που λήξει η διάρκεια ισχύος της αξίας συνδιαλέξεων, θα χαθεί και τυχόν υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων από μεταφορά χρόνου ομιλίας από το Vodafone sharing ή από συνδρομητές συμβολαίου Vodafone.

    4. Ανανέωση χρόνου ομιλίας μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αν δεν έχει καταναλωθεί η αξία της προηγούμενης ανανέωσης ή εάν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό του συνδρομητή. Σε αυτή την περίπτωση το υπόλοιπο της προηγούμενης ανανέωσης, θετικό ή αρνητικό (π.χ από χρήση υπηρεσίας επέκτασης υπολοίπου ), προστίθεται στην αξία της νέας.

    5. Ο συνδρομητής μπορεί να στείλει γραπτά μηνύματα, εφόσον η υπολειπομένη αξία συνδιαλέξεων, ξεπερνάει τα 9 λεπτά (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).

    6. Στις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και φόρος κινητής τηλεφωνίας. 

    7. Ανεξάρτητα απο τον τρόπο ανανέωσης χρόνου, θα αφαιρείται απο το ποσό το 12% από τον φόροτου Ελληνικού Δημοσίου που εφαρμόστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.

    8. Σε κάθε περίπτωση η διάρκεια λήξης της κάρτας SIM είναι ίδια και εφόσον έχει ενεργοποιηθεί, η διάρκεια είναι 12 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Μετά το πέρας των 12 μηνών, αν δεν πραγματοποιηθεί μία νέα ανανέωση χρόνου ομιλίας για τις επόμενες 30 ημέρες, τότε η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα αποσύνδεσης του προσωπικού τηλεφωνικού αριθμού του συνδρομητή από το δίκτυο. H διάρκεια ισχύος της κάρτας SIM και δεν μεταφέρεται αθροιστικά σε άλλη κάρτα συνδιαλέξεων.


    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΡΑΣΗ.

    ΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

     
     
    NOW YOU CAN TAKE ACTION!
     

    ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΣΥ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ! Αν η πρότασή σου επιλεγεί, θα επιμεληθούμε την παρουσίασή της και θα ειδοποιηθείς σύντομα για την ανάρτησή της. Take action!

    • ΔΡΑΣΗ
    • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
    • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

     
     

    ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

    ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

    ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ