Υπηρεσίες Δικτύου

Σύμπτωμα 20: Σου φαίνονται όλα εύκολα!

Oι υπηρεσίες του CU είναι στη διάθεσή σου, για να διευκολύνουν την επικοινωνία σου και να σε ξεκολλήσουν γιατί αποκλείεται να τις ξέρεις όλες! Βρες αυτές που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και ετοιμάσου για... RESTART!
Ρυθμίσεις Συσκευών

Έχεις νέο smartphone, chatphone ή απλώς συσκευή που υποστηρίζει υπηρεσίες MMS, Internet, Email αλλά δεν έχεις ιδέα πώς να τα ρυθμίσεις όλα αυτά;

  • Μπες εδώ και λάβε άμεσα τις ρυθμίσεις για τις υπηρεσίες internet/mms.
  • Ή στείλε δωρεάν κενό SMS στο 1392
Ειδοποίηση κλήσεων

Για να μάθεις ποιος σε πήρε όταν είχες το κινητό σου κλειστό ή βρισκόταν εκτός δικτύου, κάλεσε δωρεάν το 1285 και ενεργοποίησε τη δωρεάν υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων.
Αναμονή κλήσεων

Είσαι πολύ famous, σε καλούν πολλοί και δε θες να χάνεις καμιά κλήση; Ενεργοποίησε δωρεάν την αναμονή κλήσης και έτσι όταν σε καλούν ενώ μιλάς θα ακούς το χαρακτηριστικό ήχο ειδοποίησης και θα βλέπεις στην οθόνη ποιος σε παίρνει. Μετά διαλέγεις: Ή το σηκώνεις ή συνεχίζεις το μπλα μπλα με τον πρώτο συνομιλητή. Για ενεργοποίηση  πληκτρολόγησε στην αρχική οθόνη του κινητού σου *43# και το πλήκτρο της κλήσης.

Tip: Μπορείς ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία πληκτρολογώντας στην αρχική οθόνη #43# και το πλήκτρο της κλήσης.
Call me Back

Σύμπτωμα 43: Στέλνεις "σήμα"!
Η υπηρεσία Call me Back στέλνει εκ μέρους σου δωρεάν SMS σε Vodafone συνδρομητή, για να τον ειδοποιήσει να σε πάρει εκείνος!
Πληκτρολόγησε δίεση (#) και τον αριθμό του κινητού Vodafone που θέλεις, κάνε κλήση.
Ο συνδρομητής που κάλεσες θα λάβει αυτόματα sms: "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."

Tip: Σε περίπτωση που θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις μηνύματα από την υπηρεσία, μπορείς να καλέσεις δωρεάν στο 1326.
CU & Vodafone finder

Σύμπτωμα 49: Βρίσκεις τους «δικούς» σου!
Μάθε αν κάποιος είναι CU στέλνοντας τον αριθμό του με δωρεάν sms στο 1253.
Αντίστοιχα, για να δεις αν κάποιος είναι Vodafone, στείλε τον αριθμό του με δωρεάν sms στο 1286.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΡΑΣΗ.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!

 
 
NOW YOU CAN TAKE ACTION!
 

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΣΥ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ! Αν η πρότασή σου επιλεγεί, θα επιμεληθούμε την παρουσίασή της και θα ειδοποιηθείς σύντομα για την ανάρτησή της. Take action!

  • ΔΡΑΣΗ
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 
 

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΕ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ