Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

Give for Good

Με το CU Around μπορείς να προσφέρεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Πώς;

Ακολούθησε τα βήματα: 👣

  1. Μπες στο MY CU app --> κατηγορία CU Around --> Σελίδα Give for Good
  2. Ή μπες εδώ
  3. Πάτα το κουμπί «Το θέλω» για να συμμετέχεις στη δράση


Κάθε click σου ισούται με ένα γεύμα ή είδος πρώτης ανάγκης που θα δοθεί για καλό σκοπό.

Στόχος μας είναι να μαζέψουμε 1000 συμμετοχές έως και τις 31/01/2021.

Η ΜΕΤΑδραση είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 2010 με στόχο να καλύψει μακροχρόνια και ουσιαστικά κενά στην υποδοχή και ένταξη προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται στον τομέα της διερμηνείας και την προστασία ασυνόδευτων παιδιών και έχει βραβευθεί διεθνώς για το έργο και την καινοτομία της.

Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα και είδη θα μοιράζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Κέντρο Ημέρας «1stop4homelessMINORS» της ΜΕΤΑδρασης, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.Προτού συμμετέχεις στη νέα δράση του Give for Good…

Σου αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ που βοήθησες το CU Around για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων στον COVID-19.

Η συμμετοχή σου σε αυτή τη δράση ήταν παραπάνω από σημαντική, αφού προσέφερες την έκπτωση 10% που δικαιούσαι στο e-food και το CU Around με τη σειρά του διπλασίασε το ποσό της έκπτωσής σου γι’ αυτόν το σκοπό.

Τον Απρίλιο στηρίξαμε μαζί 150 αστέγους και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους γεύματα και νερά για 30 ημέρες.

Χάρη σε εσένα λοιπόν, το CU «από μακριά», προσέφερε συνολικά 4.500 γεύματα και 9.000 μπουκάλια νερό των 0.5lt σε αστέγους που υποστηρίζει ο οργανισμός STEPS, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Την δράση αυτή ενίσχυσε και η Domino’s η οποία πραγματοποίησε τα δικά της ξεχωριστά deliveries στο πλαίσιο του project μας.