Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

GIVE FOR GOOD

Με το CU Around μπορείς να προσφέρεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Το CU Around και το GIVE FOR GOOD σε συνεργασία με το ΜΚΣ Δεσμός, βοηθούν ανθρώπους και φορείς που βρίσκονται σε ανάγκη με σκοπό την κοινωνική πρόνοια, αντιμετώπιση κρίσεων, οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Ο στόχος μας αυτή τη φορά ήταν η στήριξη του προγράμματος “Mobile Joy” της Emfasis Non-Profit. Ειδικά εκπαιδευμένοι StreetWorkers προσεγγίζουν σημεία της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής και στηρίζουν εκατοντάδες άτομα που βιώνουν πολλαπλές μορφές αστεγίας, ή βρίσκονται υπό την απειλή αυτής..

Με “όχημα” την μουσική και γενικότερα τις τέχνες, η Emfasis Non-Profit πραγματοποιεί θεραπευτικές δράσεις Ψυχαγωγίας, Ενδυνάμωσης & Κοινωνικής Ενσωμάτωσης..

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις συμμετέχοντας στις δράσεις/στόχους του GIVE FOR GOOD!

Πώς;

Ακολούθησε τα βήματα: 👣

Το CU Around και το GIVE FOR GOOD ορίζουν ένα στόχο από συμμετοχές που αν επιτευχθεί τότε σε συνεργασία με το ΜΚΣ Δεσμός προσφέρονται τα αγαθά και οι υπηρεσίες. Στόχος μας ήταν να συμπληρώσουμε τις 30.000 συμμετοχές έως 31/05/2023 ο οποίος και επετεύχθη χάρις στην βοήθεια όλων σας! <3

  • Μπες στο MY CU app
  • Κατηγορία CU Around
  • Σελίδα Give for Good Ή εδώ
  • Πάτα το κουμπί «Το θέλω» για να συμμετέχεις στη δράση

Μόλις επετεύχθη ο στόχος, προσφέραμε το ποσό στην Emfasis Non-Profit ώστε να παρέχει είδη πρώτης ανάγκης και σίτισης, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα δράσεις Ψυχαγωγίας, Ενδυνάμωσης & Κοινωνικής Ενσωμάτωσης για τον άστεγο πληθυσμό, μέσω του προγράμματος “Mobile Joy” για 6 μήνες!

Όσοι συνδρομητές στήριξαν τον στόχος μέχρι 31/05/2023, τους δόθηκαν 20GB για 2 μέρες στις 05/06/2023!

Μάθετε περισσότερα για το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ εδώ !

Μάθετε περισσότερα για την Emfasis Non-Profit και το “Mobile Joy” εδώ !


Δείτε παρακάτω τι έχουμε καταφέρει εως τώρα με την πολύτιμη βοήθεια των συνδρομητών Vodafone CU.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Δεσμό, εστιάσαμε στον πυλώνα “Οικοδόμηση ενός Καλύτερου Μέλλοντος” και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα “Δεσμός για τα Σχολεία”.

Τα καταφέραμε! Ο στόχος για την δωρεά σε ένα ειδικό σχολείο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία!   

Η συμμετοχή των συνδρομητών CU ήταν πολύ σημαντική. Μέσω του CU Around και του GIVE FOR GOOD προσφέραμε σημαντικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό για το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων!

Συγκεκριμένα παραδώσαμε:

  • έναν πλήρη Ηλεκτρονικό Υπολογιστή για να καλύψει τις ανάγκες σε τάξη που δεν διέθετε
  • βιντεοπροβολέα που θα αξιοποιηθεί στις εκδηλώσεις του σχολείου στο αμφιθέατρο και στη χρήση του διαδραστικού πίνακα

Η παρουσία διαδραστικού πίνακα είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να αξιοποιείται και η οπτική και η ακουστική δίοδος επικοινωνίας, χρησιμοποιείται σε όλα τα μαθήματα, σε δραστηριότητες γραφής, ανάγνωσης, μαθηματικούς υπολογισμούς και αναζήτηση πληροφοριών.

  • πλήθος παιδαγωγικών παιχνιδιών (παιχνίδια ισορροπίας, παλέτες ταξινόμησης σχημάτων, παζλ, παιχνίδια αφής, κ.α.)
  • εποπτικό και αθλητικό υλικό ( επαγγελματικό τραμπολίνο, μπάλες κινησιοθεραπείας, βάσεις αναπήδησης, μπάλες αγκαλιάς κ.α.)
  • καθώς και μικροεπίπλα ( αφρώδες καναπεδάκια, πουφ πολυθρονάκια, μαξιλάρια ισορροπίας, κουβέρτες με βάρος κ.α.)

 

Ήδη το σύνολο του υλικού κατανεμήθηκε και τοποθετήθηκε στις επτά (7) τάξεις – τμήματα του σχολείου, στο αμφιθέατρο, στο γυμναστήριο και την αίθουσα φυσικοθεραπείας.

Η βελτίωση των συνθηκών μάθησης με εξοπλισμό, εκπαιδευτικό υλικό και έργα υποδομής είναι πραγματικά σημαντική και βοηθάει τόσο τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο Give for Good. ✨Stay tuned για την επόμενη δράση!

Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices

Η συμμετοχή των συνδρομητών CU ήταν πολύ σημαντική καθώς προσέφεραν την έκπτωση 10% που δικαιούνται στο efood. Το CU Around με τη σειρά του διπλασίασε το ποσό της έκπτωσής ώστε να προσφερθεί για καλό σκοπό.

Στηρίξαμε μαζί 150 αστέγους και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους γεύματα και νερά για 30 ημέρες. Χάρη σε εσένα λοιπόν, το CU «από μακριά», προσέφερε συνολικά 4.500 γεύματα και 9.000 μπουκάλια νερό των 0.5lt σε αστέγους που υποστηρίζει ο οργανισμός STEPS, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Την δράση αυτή ενίσχυσε και η Domino’s η οποία πραγματοποίησε τα δικά της ξεχωριστά deliveries στο πλαίσιο του project μας.

Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices

Ο στόχος μας για την συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για τον οργανισμό ΜΕΤΑδραση επιτεύχθηκε με τη βοήθεια σας!

Από 1.000 συμμετοχές, καταμετρούμε 2.000 αυτή τη στιγμή. Με την συμμετοχή σας, όλα τα προσφερόμενα προϊόντα και είδη μοιράστηκαν στο Κέντρο Ημέρας «1stop4homelessMINORS» της ΜΕΤΑδρασης για ασυνόδευτους ανήλικους σε αστεγία, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Οι συνδρομητές του CU και το CU Around σε συνεργασία με τις εταιρίες Mon Kulur και Davinci, ενώθηκαν για να προσφέρουν σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Συνολικά προσφέρθηκαν 1.000 νερά, 1.500 μάσκες μιας χρήσης, 200 ατομικά αντισηπτικά και 500 τεμάχια τροφίμων.

Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices Wifi calling devices