Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

Give for Good

Με το CU Around μπορείς να προσφέρεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Πώς;

Ακολούθησε τα βήματα: 👣

  1. Μπες στο MY CU app --> Κατηγορία CU Around -->Σελίδα Give for Good
  2. Ή μπες εδώ
  3. Πάτα το κουμπί «Το θέλω» για να συμμετέχεις στη δράση

Κάθε click σου ισούται με ένα γεύμα ή είδος πρώτης ανάγκης που θα δοθεί για καλό σκοπό.


Give For Good - Φεβρουάριος 2021

Ο στόχος μας για την συλλογή τροφίμων & ειδών πρώτης ανάγκης για τον οργανισμό ΜΕΤΑδραση επιτεύχθηκε με τη βοήθεια σας!

Από 1.000 συμμετοχές, καταμετρούμε 2.000 αυτή τη στιγμή. Με την συμμετοχή σας, όλα τα προσφερόμενα προϊόντα και είδη μοιράστηκαν στο Κέντρο Ημέρας «1stop4homelessMINORS» της ΜΕΤΑδρασης για ασυνόδευτους ανήλικους σε αστεγία, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Οι συνδρομητές του CU και το CU Around σε συνεργασία με τις εταιρίες Mon Kulur και Davinci, ενώθηκαν για να προσφέρουν σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Συνολικά προσφέρθηκαν 1.000 νερά, 1.500 μάσκες μιας χρήσης, 200 ατομικά αντισηπτικά και 500 τεμάχια τροφίμων.

Give For Good – Απρίλιος 2020

Η συμμετοχή των συνδρομητών CU ήταν πολύ σημαντική καθώς προσέφεραν την έκπτωση 10% που δικαιούνται στο efood. Το CU Around με τη σειρά του διπλασίασε το ποσό της έκπτωσής ώστε να προσφερθεί για καλό σκοπό.

Στηρίξαμε μαζί 150 αστέγους και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους γεύματα και νερά για 30 ημέρες. Χάρη σε εσένα λοιπόν, το CU «από μακριά», προσέφερε συνολικά 4.500 γεύματα και 9.000 μπουκάλια νερό των 0.5lt σε αστέγους που υποστηρίζει ο οργανισμός STEPS, σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.

Την δράση αυτή ενίσχυσε και η Domino’s η οποία πραγματοποίησε τα δικά της ξεχωριστά deliveries στο πλαίσιο του project μας.