Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

2ο CU Νταραβέρι

Ημερομηνία
15, Μαρ 2013
Ώρα
00:00
Τοποθεσία
Αναξαγόρα 3-5, στο κέντρο της Αθήνας


2ο CU Νταραβέρι - Δείτε τι έγινε

Μικρές ανταλλαγές φέρνουν μεγάλες αλλαγές. Και μιας και είναι απόκριες σκεφτήκαμε πως αν δεν ανταλλάξεις την περσινή στολή σου, τι θα ανταλλάξεις; Έτσι, το Σάββατο, 9 Μαρτίου, μαζευτήκαμε στην Αναξαγόρα 3-5, στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να ανταλλάξουμε στολές, περούκες, μουστάκια, σπαθιά και ό,τι άλλο μπορεί να συμπληρώσει μία αποκριάτικη αμφίεση.

Πέρα από τις ανταλλαγές, υπήρχε make-up stand για να σε βοηθήσουμε να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε μεταμφίεση, από zombie μέχρι Michael Jackson. Υπήρχε DIY station με ό,τι υλικό μπορείς να φανταστείς, με ραπτομηχανές, πριόνια και κόλλες, ώστε αν δεν έβρισκες κάτι που να αρέσει σε σένα, στους φίλους σου (ή στους σκύλους σου), να το φτιάξεις μόνος σου. Είχαμε και ειδικό δωμάτιο με virtual μασκαrator για να καλύψουμε τις ανάγκες των new age μασκαράδων. Δες τις φωτογραφίες για να καταλάβεις τι ακριβώς ήταν αυτό. Είχαμε και στυλίστα να σε πάρει από το χέρι και να σου δείξει πώς να συνδυάσεις τα ασυνδύαστα.

Το 2ο CU Νταραβέρι ολοκληρώθηκε με ένα party που ο βασικός καλεσμένος ήταν ο Magician, κατευθείαν από το Βέλγιο, που με το disco set του απογείωσε το dancefloor. Την προθέρμανση του party έκανε ο Χρήστος Κοντός, ενώ τη βραδιά έκλεισε (περασμένες 5) ο NTEIBINT (αν και ο Χρήστος Κοντός ανέβαινε που και που για να παίξει κάτι από τους δίσκους του).

Τι θα ανταλλάξουμε την επόμενη φορά; Stay tuned για το 3ο CU Νταραβέρι.
Έχει κι'άλλα events
CU Αround εμπειρίες
Red Bull Art of Motion
Δες τι έγινε στην Σαντορίνη
Δες τι έγινε
CU Around εμπειρίες
Hey Sailor party

Το πιο ανατρεπτικό Party της χρονιάς διοργάνωσαν το CU Around και η Blue Star Ferries

Δες τι έγινε
CU Around εμπειρίες
Colour Day
Μία εμπειρία γεμάτη χρώμα από το CU AROUND στο Colour Day Festival
Δες τι έγινε