Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

CU Νταραβέρι

Ημερομηνία
22, Ιαν 2013
Ώρα
19:00
Τοποθεσία
Northpark, Θεσσαλονίκη, Αγ. Αναστασίας 11, Πυλαία

Restart είναι ν' αλλάζεις εσύ και όλοι... να ανταλλάζουν!

Aν δεν ανταλλάξεις το surfboard που σου είναι πια μεγάλο ή το ποδήλατο που είχες για το βουνό ενώ τώρα θες ένα για την πόλη, τι θα ανταλλάξεις; Αυτό σκεφτήκαμε και κανονίσαμε να μαζευτούμε όλοι μαζί μία μέρα στο North Park Skatepark στη Θεσσαλονίκη και να ανταλλάξουμε ποδήλατα, σανίδια, ρούχα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Παιδιά από Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη οργανώθηκαν και έφεραν βαλίτσες, θήκες και κουτιά. Γέμισαν τα stands με ρούχα, τα κουτιά με γάντια, μάσκες και σκουφιά, άπλωσαν σανίδια και ποδήλατα στις ράμπες και τα νταραβέρια ξεκίνησαν.

Δύο μέρες μετά είχαμε snowboard-άδες να φεύγουν BMX-άδες, surf-άδες να φεύγουν fix-άδες, τον Γιάννη από το Cohete surfboards να δείχνει τι σανίδι θα χρειαστεί κάποιος που πάει για surf στην Πάργα, τον Άγι και τον Γιάννη από το 48x17 να αργούν να έρθουν γιατί πήγαν για ride στην Άνω Πόλη μαζί με fix-άδες από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, η Propaganda Rollin Co. να στέλνει τον Νότη Αγγελή να δώσει μαθήματα για προχωρημένους στο bowl του πάρκου και το Micro Xtreme να μας δείχνει ότι η καινούρια ταινία της Nitro είναι η πιο fun φετινή snowboard ταινία (άντε, μετά της Forum).

Δες τι έγινε στο πρώτο CU Νταραβέρι, στη Θεσσαλονίκη κι ετοιμάσου για το 2ο!Έχει κι'άλλα events
CU Αround εμπειρίες
Red Bull Art of Motion
Δες τι έγινε στην Σαντορίνη
Δες τι έγινε
CU Around εμπειρίες
Hey Sailor party

Το πιο ανατρεπτικό Party της χρονιάς διοργάνωσαν το CU Around και η Blue Star Ferries

Δες τι έγινε
CU Around εμπειρίες
Colour Day
Μία εμπειρία γεμάτη χρώμα από το CU AROUND στο Colour Day Festival
Δες τι έγινε