Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

CU EKEI στο BLUE STAR 1

Ημερομηνία
15, Ιουνίου 2019
Ώρα
22:30
Τοποθεσία
Blue Star 1, Λιμάνι Πειραιά, Πύλη Ε1
Join Event


CU EKEI ΣΤΟ BLUE STAR 1


Το EKEI πέρα από εκεί που είναι, για ένα και μόνο βράδυ θα πάει με το CU AROUND στο Blue Star 1 και σου ετοιμάζουν ένα Glow Date που θα σου μείνει αξέχαστο.

Στην είσοδο θα μπορείς να πάρεις ένα glowstick το οποίο θα δηλώνει σε τι φάση βρίσκεσαι. Αν πάρεις πράσινο είσαι single, αν πάρεις κόκκινο είσαι in a relationship ενώ αν πάρεις κίτρινο σημαίνει ότι είσαι σε complicated φάση (ξέρεις... «δεν ξέρω τι θέλω», «θέλω και δε θέλω», «τι έχεις? Τίποτα» και όλα τα αυτά τα καλά).

Αλλά δε σταματάμε εδώ. Καθώς το να βρεις το άλλο σου μισό (ζωής ή βραδιάς) είναι δύσκολο, σου ετοιμάζουμε έξυπνους τρόπους να σπάσεις τον πάγο, pop up barber shop για γρήγορο grooming στα αγόρια (αν χρειάζονται έξτρα push) και pop up make up booth για τα κορίτσια σε περίπτωση που θέλουν φρεσκάρισμα

Όλα αυτά θα έχουν και το ιδανικό soundtrack καθώς στο εντυπωσιακό stage θα αναλάβουν τα decks με τα καλύτερα και πιο χορευτικά party anthems από όλες τις εποχές του χθες, του σήμερα αλλά και του αύριο οι DJs που επιμελούνται την μουσική του EKEI: MNDL, KrisRiot, Jesse Onix, Postriper, Hardpan, Chino & Dezmos. Οπότε get your dancing shoes on γιατί δε θα σας αφήσουν ούτε για ανάσα και δεν φοβούνται να μπλέξουν την Jennifer Lopez με τον Skrillex, τους Nirvana με τον Usher ή τους Prodigy με τον Michael Jackson. Το κάπνισμα στους χώρους του πλοίου δεν επιτρέπεται.


Ενημέρωση: «Κατά τη διάρκεια τoυ event, θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό και video για διαφημιστική προβολή, το οποίο θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Vodafone CU.»


Είσοδος: 5 ευρώ (2 free Desperados, 1 Red Bull included)
CU users: FREE είσοδος (2 free Desperados, 1 Red Bull included)
Στείλε PARTY στο 54646


Doors open: 22.30.

Tip: Έλα νωρίς γιατί αν γεμίσει, γέμισε.


*Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από τον Σταθμό Ηλεκτρικού Πειραιά στη Πύλη Ε1 - κάθε μισή ώρα.


Πύλη Ε1

Δες εδώ τι έγινε !