Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

5ος γύρος

Το CU και το Ρομάντσο πραγματοποίησαν για 5η συνεχή φορά το διαγωνισμό CU RestartUp @Ρομάντσo και ανέδειξαν τις πιο δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες, προσφέροντας σε 8 νικητήρια projects και τους 25 νέους δημιουργούς τους, επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στο creative hub του Ρομάντσο.
Γνώρισε τους νικητές:


Touch the Past

Το Touch the Past είναι ένα εκπαιδευτικό, μουσειολογικό και πολιτισμικό εργαλείο με στόχο να επανασυνδέσει τη νέα γενιά με την αρχαιολογία μέσω της χρήσης 3D printing. Μέσω του 3D printing, δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να αναπαράξουν οι ίδιοι αρχαία κεραμική και μικροτεχνία, η οποία έως τώρα, περιοριζόταν στις προθήκες των μουσείων για λόγους ασφαλείας. Έτσι, τα παιδιά καταφέρνουν να αντιληφθούν την αρχαία κληρονομιά και τέχνη μέσα από μια νέα βιωματική και εκπαιδευτική εμπειρία, αυτή της αφής. To Touch the Past απευθύνεται στη νέα γενιά ιδιαίτερα σε τοπικές κοινωνίες προκειμένου να ενισχυθεί η πολιτιστική και οικολογική συνείδηση. Στοχεύει στο να βελτιώσει τις μεθόδους και τις τεχνικές διαχείρισης της πολιτισμικής κληρονομιάς μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης και του οικολογικού οράματος.

https://www.touchthepast.org/

https://www.facebook.com/touchthepastproject

Gamely

Ο Αλεξ Καλφόγλου μέσα από projects που συνδέουν το αναλογικό με το ψηφιακό παιχνίδι, θέλει να αναδείξει την αξία του παιχνιδιού ως ανθρώπινη λειτουργία. Τα παιχνίδια που δημιουργεί ποικίλλουν και συνδυάζουν επιστήμες, τέχνες, τεχνολογία και τεχνική, μέσω της διαδικασίας του gamification. Όταν δεν ασχολείται με game programming, κατασκευάζει διαδραστικά installations και σχεδιάζει παιχνίδια και εργαστήρια μαζί με την συμπαίκτρια του Μαριάνα Ανθρωπέλου.

www.gamely.gr

it's a Shirt

Το it's a Shirt είναι μια ιδέα προσωποποιημένη σε ένα brand με τόπο γέννησης του την Αθήνα. Το όνομα του περιγράφει με ειλικρίνεια αυτό που είναι, ουδέτερο με gender neutrality-equality χαρακτήρα και αντικείμενό του το πουκάμισο. Η παραγωγή του γίνεται εξολοκλήρου στην Αθήνα κάτω από αειφόρες συνθήκες και στόχο να ταξιδεύει παντού. Μέσα από τις δημιουργίες και τις δράσεις του, επιθυμεί να επικοινωνήσει στο κοινό μία φιλοσοφία ένδυσης, με έμφαση στη μοναδικότητα και τη σημασία της αισθητικής στην καθημερινότητα.


tictail.com/s/itsashirt

www.instagram.com/itsashirt/

Off The Grid

Σε μια χρονική στιγμή, που η τοπική μουσική παραγωγή παρουσιάζει κινητικότητα και ζωντάνια, το Οff The Grid έρχεται να στηρίξει, να δικτυώσει και να αναδείξει το νέο εγχώριο μουσικό ταλέντο. Το Off The Grid φέρνει κοντά νέους μουσικούς και επαγγελματίες του χώρου και μέσα από ομιλίες, συζητήσεις πάνελ και συμμετοχικά εργαστήρια μελετούν τη μουσική που φτιάχνεται. Η δυναμική και η ποικιλομορφία της γιορτάζονται με συναυλίες από ανερχόμενα σχήματα προερχόμενα από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας.

off-the-grid.gr

www.facebook.com/OTGmusicforum/

www.instagram.com/off_the_grid_music

soundcloud.com/off-the-grid-gr

Step Up

Το Step Up είναι η μοναδική πλατφόρμα για τα Ελληνικά δεδομένα, η οποία ενοποιεί το σύνολο των πληροφοριών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πραγματοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί. Μέσα από την έξυπνη αναζήτηση ο καθένας θα μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει άμεσα χωρίς να χαθεί στο μεγάλο όγκο πληροφοριών. Η ομάδα αποτελείται από 5 άτομα: Το Γιάννη που είναι Bussiness Developer, τον Ίντριτ που είναι IT Manager, την Ελεάνα που είναι υπεύθυνη για τα Social Media, τη Δανάη που είναι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και το Σταύρο που είναι Quality Manager.

stepup.gr/

Traptics

Οι Traptics είναι μια μικρή ομάδα δημιουργίας ψηφιακών παιχνιδιών. Ξεκίνησαν πριν από περίπου 4.5 χρονιά και από τότε δεν έχουν σταματήσει να σχεδιάζουν παιχνίδια. Έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 10 παιχνίδια για PC, Mac, Linux, Android, IOS, Windows Phone, browser, Facebook, ενώ αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο παιχνίδι για Xbox. Εστιάζουν κατά κύριο λόγο σε 2D games, χωρίς ωστόσο να περιορίζονται μόνο σ’ αυτό. Ξεκίνησαν με Tactical RPGs (εξ ου και το όνομα Traptics, από τις λέξεις "trap" και "tactics"), συνέχισαν με casual puzzle games, ενώ πρόσφατα δημιούργησαν ένα action brawler. Δημιουργούν τόσο δικά τους παιχνίδια, όσο και παιχνίδια για τρίτους.

www.traptics.com/

el-gr.facebook.com/Traptics/

Στρατής Ταυλαρίδης

Ο Στρατής Ταυλαρίδης είναι απόφοιτος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ. Η δουλειά του αποτελείται από χειροποίητα, διάτρητα έργα σε χαρτί, τα οποία ξεκινούν από μικρές διαστάσεις και εκτείνονται ως και σε μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεις στον χώρο. Μέσα από μία επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία paper-cutting, ο καλλιτέχνης μετουσιώνει τις φόρμες καθημερινών αντικειμένων σε αιθέρια εκθέματα διακοσμημένα με γεωμετρικά ή βιομορφικά μοτίβα. Από το 2007 έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε διάφορες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει ασχοληθεί με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων και τη σκηνογραφία. Από τον 2016 εκπροσωπείται από τη γκαλερί CΑΝ Christina Androulidaki (www.can-gallery.com). Zει και εργάζεται στην Αθήνα.

www.stratistavlaridis.com

WHOAMI

Η σειρά ρούχων WHOAMI δημιουργήθηκε το 2015 από τον Μενέλαο Τριανταφυλλόπουλο. Το brand WHOAMI πρεσβεύει την επιθυμία μιας streetwear αισθητικής στον ρουχισμό. "Παντρεύει" την καθαίρεση των fashion standards στη βιομηχανία της μόδας, την εμμονή με την καινοτομία και τα συναισθήματα που προκαλεί η σκέψη: "Ποιος είμαι?".

https://www.facebook.com/houseofwhoamiΠοιά είναι η Επιτροπή Αξιολόγησης

Όλες οι συμμετοχές του διαγωνισμού αξιολογούνται από Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Πάνο Χαραλάμπους – Πρύτανη της Σχολής Καλών Τεχνών
  • Δημήτρη Φακίνο - Εκδότη του περιοδικού +DESIGN και διοργανωτής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)
  • Κωνσταντίνο Γουναρίδη - Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής Βακαλό Art & Design
  • Βασίλη Χαραλαμπίδη - Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS
  • Ηλία Γκάρλα – Δημιουργικό Διευθυντή CU / JWT
  • Ελεωνόρα Βουτυράκη - Υπεύθυνη Επικοινωνίας Vodafone CU
  • Ρούλη Χριστοπούλου - Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κοινωνικής Συνεισφοράς Vodafone

 

Όροι και Προϋποθέσεις 5ου γύρου RestartUp

 

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «CU RESTART UP @ΡΟΜΑΝΤΣΟ – ROUND 5»

 

1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών», που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής επί της οδού Τζαβέλλα αρ. 1-3 (εφεξής η «VODAFONE«) διοργανώνει από κοινού με την αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «BIOS - ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Σαλαμίνος αρ. 13 και Πειραιώς αρ. 84 (Υποκ/μα: Αναξαγόρα 3-5, 10552, Αθήνα) (εφεξής η «BIOS») (εφεξής καλούμενες από κοινού οι «Διοργανώτριες Εταιρείες») διαγωνισμό με το διακριτικό τίτλο «CU Restart Up @Ρομάντσο». Ο Διαγωνισμός προκηρύσσεται στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο συνδιοργανωτριών. Ο δικτυακός τόπος του Διαγωνισμού βρίσκεται στη δικτυακή διεύθυνση www.vodafonecu/restartup (εφεξής η «Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού»).

2. Με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής, ο συμμετέχων δηλώνει ότι κατανόησε τους παρόντες όρους και συμφωνεί ότι δεσμεύεται από αυτούς. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να αποδεχτούν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά δηλώσεις συμμετοχής υποκείμενες στους παρόντες όρους. Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη ανεξάρτητα από τον τρόπο υποβολής του βιογραφικού και του δείγματος δουλειάς του διαγωνιζόμενου (βλ. άρθρο 4)


Διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα ηλικίας από 18 έως 28 ετών, τα οποία διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

4. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό ξεκινά την 09 Ιανουαρίου 2017. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 23.59 μ.μ. της 15ης Φεβρουαρίου 2017. Κάθε άτομο έχει δικαίωμα μίας μόνο δήλωσης συμμετοχής. Στην περίπτωση ομαδικής συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρονται τα ατομικά στοιχεία κάθε συμμετέχοντος. Κάθε ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι πέντε (5) άτομα.

5. Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό έντυπο της δήλωσης συμμετοχής που είναι διαθέσιμο στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
www.vodafonecu/restartup


Κρίση και επιλογή επιτυχόντων

6. Κάθε δήλωση συμμετοχής θα κριθεί χωριστά από επιτροπή που απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

α) Πάνο Χαραλάμπους – Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

β) Δημήτρη Φακίνο - Εκδότη του περιοδικού +DESIGN και διοργανωτή των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)

γ) Κωνσταντίνο Γουναρίδη - Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής Βακαλό Art & Design.

δ) Βασίλη Χαραλαμπίδη - Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS

ε) Εκπρόσωπο της ομάδας CU.

Προϋποθέσεις συμμετοχής εκάστου συμμετέχοντος στον διαγωνισμό αποτελούν α) η υποβολή βιογραφικού σημειώματος και β) η υποβολή δείγματος δουλειάς, μέσα από τα οποία θα αξιολογηθεί η δημιουργική δραστηριότητα του συμμετέχοντα, προκειμένου να φιλοξενηθεί επαγγελματικά στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

7. Η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες ως μέρος της διαδικασίας επιλογής. Η Επιτροπή θα επιλέξει δέκα (10) υποψηφίους ή ομάδες από όλες τις έγκυρες δηλώσεις συμμετοχής που ελήφθησαν. Η VODAFONE θα έλθει σε επικοινωνία με τους δέκα (10) υποψηφίους.

Σε περίπτωση κατά την οποία ένας υποψήφιος δεν επιθυμεί τελικά να συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής για τη φιλοξενία στη θερμοκοιτίδα (εφεξής το «ΡΟΜΑΝΤΣΟ»), που βρίσκεται στην Αθήνα, επί της οδού Αναξαγόρα αρ. 3-5, όπως αυτή περιγράφεται στο σχετικό άρθρο, τότε θα επιλεγεί ένας άλλος υποψήφιος έως ότου να συμπληρωθούν οι δέκα (10) υποψήφιοι και να διασφαλιστούν οι τελικές θέσεις φιλοξενίας.

Οι κριτές μπορούν να ζητήσουν περαιτέρω δείγματα της δουλειάς των δέκα υποψηφίων (Portfollio) σε μορφή που θα καθορισθεί σε συνεννόηση με τους υποψήφιους καθώς και τίτλους σπουδών. Οι δέκα υποψήφιοι οφείλουν να συμμετάσχουν σε συνέντευξη στην Αθήνα ενώπιον μελών της ανωτέρω Επιτροπής Κριτών που θα λάβει χώρα μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2017 (η τελική ημερομηνία θα οριστεί κατά την κρίση της VODAFONE).

Από τους δέκα (10) υποψήφιους, οι κριτές θα επιλέξουν τελικώς με βάση το βιογραφικό σημείωμα του κάθε υποψηφίου, το αρχικό δείγμα δουλειάς και το δείγμα δουλειάς που τυχόν μετέπειτα ζητηθεί από αυτόν, τους τίτλους σπουδών του και τη συνέντευξή του, τέσσερις (4) τελικούς υποψήφιους, οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά μέχρι την 24η Φεβρουαρίου 2017 και οι οποίοι οφείλουν (α) να επιβεβαιώσουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία ως τελικοί υποψήφιοι έως και την 27η Φεβρουαρίου 2017, (β) να συμμετάσχουν ενδεχομένως σε δεύτερη συνέντευξη στην Αθήνα ενώπιον μελών της Επιτροπής Κριτών (η τελική ημερομηνία θα οριστεί κατά την κρίση της VODAFONE). Σε περίπτωση που ένας τελικός υποψήφιος δεν επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να συμμετάσχει ως τελικός υποψήφιος έως την 27η Φεβρουαρίου 2017 ή αδυνατεί να παρίσταται στη συνέντευξη κατά την ορισθείσα από τη VODAFONE ημερομηνία, τότε θα αποκλείεται και θα επιλέγεται εναλλακτικός τελικός υποψήφιος, (γ) να επιβεβαιώσουν ότι είναι σε θέση να συμμετέχουν στη θερμοκοιτίδα από 1-3-2017 μέχρι και 30-10-2017.

8. Οι συμμετοχές θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ανωτέρω Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού ή να αποσταλούν ταχυδρομικά ή με ταχυδιανομή ή προσωπικά στη διεύθυνση που βρίσκεται το «ΡΟΜΑΝΤΣΟ», στην οδό Αναξαγόρα αρ. 3-5, 10552, Αθήνα.

Στήριξη του «ΡΟΜΑΝΤΣΟ»

9. Κάθε επιτυχών θα αποκτήσει τη δυνατότητα να φιλοξενηθεί στο «ΡΟΜΑΝΤΣΟ» και να στεγάσει την επαγγελματική του δραστηριότητα για μία συνεχή περίοδο οκτώ (8) μηνών. Το κόστος της φιλοξενίας εκάστου νικητή θα αναλάβει αποκλειστικά η BIOS, η οποία, μετά την ανάδειξη των νικητών, θα συμβληθεί με καθένα από αυτούς χωριστά για να ορίσουν τα επιμέρους δικαιώματα και υποχρεώσεις τους.

10. Η BIOS θα αναλάβει, εντός των ορίων των δυνατοτήτων της, την προώθηση της εργασίας εκάστου νικητή μέσα από εκδηλώσεις και κοινοποιήσεις του έργου του σε ευρύ κοινό ή εξειδικευμένους επαγγελματίες με στόχο την ταχύτερη επαγγελματική ανάδειξη του.

11. Η BIOS δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στους συμμετέχοντες και τους τελικούς νικητές πέραν της κάλυψης που περιγράφεται στα άρθρα 9 και 10.

Οι υποχρεώσεις του επιτυχόντα

12. Οι τέσσερις (4) επιτυχόντες πρέπει να είναι διαθέσιμοι για σκοπούς δημοσίων σχέσεων της VODAFONE (περιλαμβανομένων συνεντεύξεων σε ΜΜΕ, Συνέντευξης Τύπου), σεμινάρια και εσωτερικές παρουσιάσεις της VODAFONE, όπως εύλογα θα ζητηθεί από τη VODAFONE.

13. Η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στους Δικτυακούς της Τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπό της, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, ο δε νικητής υποχρεούται να παρίσταται και να συμμετέχει σε εσωτερικές και εξωτερικές ενέργειες διαφήμισης και επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και έντυπων μέσων), ανάλογα με τις απαιτήσεις της VODAFONE από την ημερομηνία αναγγελίας του ονόματός του ως επιτυχόντος έως και τη λήξη της Περιόδου φιλοξενίας. Κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Με επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, τότε θα αποκλείεται και θα επιλέγεται εναλλακτικός τελικός υποψήφιος.

14. H VODAFONE σέβεται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και ζητεί από όλους τους υποψηφίους να πράττουν το ίδιο. Κάθε υποψήφιος, με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, βεβαιώνει και εγγυάται ότι (α) το δείγμα δουλειάς με το οποίο συμμετέχει στο Διαγωνισμό είναι στο σύνολό του δική του δημιουργία και ως εκ τούτου είναι κύριος των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας επί του υποβληθέντος δείγματος δουλειάς, και ότι δεν προσβάλλει πάσης φύσεως δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, των εμπορικών σημάτων, περιουσιακών και ηθικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας και προσωπικότητας, ούτε τα χρηστά ήθη και τη δημόσια τάξη, και δεν περιέχουν στοιχεία, όπως κείμενα, εικόνες, πρόσωπα, εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα τρίτων, (β) ότι οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, μετάδοση ή παρουσίαση στο κοινό του έργου συμμετοχής δεν θα παραβιάσει οποιαδήποτε δικαιώματα τρίτων προσώπων και (γ) το έργο δεν έχει περιεχόμενο (i) συκοφαντικό, επιθετικό, απειλητικό, ρατσιστικό, άσεμνο ή (ii) με οποιονδήποτε τρόπο παράνομο.


Διαφημιστικοί σκοποί

15. Η VODAFONE διατηρεί το δικαίωμα χρήσης του έργου του επιτυχόντα, , κατά την απόλυτη κρίση της, για σκοπούς προώθησης και ενημέρωσης του CU και για διάστημα ενός έτους από την ολοκλήρωση της φιλοξενίας του επιτυχόντα. Με την υποβολή της υποψηφιότητάς του, κάθε συμμετέχων ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα παραχωρεί κάθε τίτλο, κυριότητα και δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας που συνδέεται με το εν γένει υλικό στη VODAFONE.

16. Επίσης, κάθε επιτυχών συναινεί στη χρήση της φωνής και εικόνας του από τη VODAFONE (οι οποίες λαμβάνονται από τις συνεντεύξεις, αναφορές, ενημερώσεις του ή κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο) για προωθητική χρήση που σχετίζεται με το διαγωνισμό (συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά της ανάρτησής τους στον ιστότοπο της VODAFONE) χωρίς καμία άλλη αποζημίωση προς τον τελικό υποψήφιο ή τον επιτυχόντα. Οι Επιτυχόντες αναγνωρίζουν ότι η VODAFONE διαθέτει το δικαίωμα αλλά όχι και την υποχρέωση για τη χρήση αυτή.


Γενικοί όροι

17. Η VODAFONE δεν φέρει καμία ευθύνη για εκπρόθεσμες, απολεσθείσες ή εσφαλμένως αποσταλθείσες δηλώσεις συμμετοχής.

18. Με επιφύλαξη κάθε άλλης διάταξης των παρόντων όρων, ούτε η VODAFONE, ούτε η BIOS φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε συνεπαγόμενη απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) ή για οποιονδήποτε προσωπικό τραυματισμό συνεπεία της συμμετοχής στην παρούσα διαδικασία δήλωσης συμμετοχής ή συνεπεία της φιλοξενίας ενός επιτυχόντα στο «ΡΟΜΑΝΤΣΟ».

19. Η VODAFONE δικαιούται να ανακαλέσει για σπουδαίο λόγο την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ολικά ή μερικά ή να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και της διάρκειας του Διαγωνισμού και των ημερομηνιών αναδείξεως των νικητών) ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Ιστοσελίδας του Διαγωνισμού, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης ή τροποποίησης των Όρων την ημερομηνία ανάρτησης στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού. Η ανάκληση ή τροποποίηση των Όρων θα έχει αναδρομική Ισχύ.

20. Ο συμμετέχων στο Διαγωνισμό, παρέχει στη VODAFONE τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του για τη χρήση και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Διαγωνισμού. Επιτρέπει δε στη VODAFONE να διαβιβάζει σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα του και την εξουσιοδοτεί να τα επεξεργάζεται κατ’ εντολήν της VODAFONE και μόνο για την εξυπηρέτηση των σκοπών της επιλογής των τεσσάρων (4) τελικών υποψηφίων. Η υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση του συμμετέχοντα για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν σε αρχείο, που θα τηρείται από τη VODAFONE, και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με σκοπό και στο πλαίσιο διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Για τυχόν άσκηση από τους επιτυχόντες ή/και τους συμμετέχοντες των δικαιωμάτων τους, που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη VODAFONE, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cu-restartup.gr.

21. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από την ελληνική νομοθεσία και υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.