Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

CU Open Room @ Ρομάντσο

Το CU και OPEN ROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ στηρίζουν τους νέους που δημιουργούν και βρίσκονται στο ξεκίνημά τους. Μέσω της συμμετοχής τους στα open calls θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις όπως και έπαθλα ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες τους.


Κάθε κάλεσμα αφορά ένα μοναδικό διαγωνισμό από διαφορετικούς χώρους που απευθύνονται σε δημιουργικούς νέους. Κάθε διαγωνισμός έχει διαφορετική θεματολογία και αντίστοιχα έπαθλα για τους τολμηρούς που θα βάλουν τα δυνατά τους!


OPEN ROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ for sustainable fashionΤο OPEN ROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ, στο πρώτο open call της χρονιάς καλούν εσένα που ασχολείσαι με τη βιώσιμη μόδα! Εάν είσαι designer to be, αυτό είναι ένα open call για να μας δείξεις τις ιδέες και το ταλέντο σου στη μόδα του μέλλοντος και να διεκδικήσεις ένα από τα 25 partnerships!


Στα πλαίσια του προγράμματος από το S4Fashion, καλούμε νέους designers για μια μοναδική ευκαιρία ενός από 25 partnerships. Στόχος είναι ο σχεδιασμός ενός δημιουργικού και πρωτοποριακού προϊόντος ή υπηρεσίας στους τομείς της μόδας. Όλα αυτά με πρακτικές που βοηθούν στην εξέλιξη της βιώσιμης μόδας.


Εάν το ‘χεις με τη μόδα και σου αρέσει να δημιουργείς θα κερδίσεις πολλά με τη συμμετοχή σου. Θα ζήσεις μια δημιουργική εμπειρία συνεργασίας με κάποιον άλλον partner από την Ευρώπη και μαζί θα ξεδιπλώσετε κάτι ακόμη μεγαλύτερο: μια χορηγία που θα υλοποιήσει της δημιουργία σας γύρω από τη βιώσιμη μόδα! Επιπλέον θα έχεις υπηρεσίες mentoring & coaching για 1 χρόνο καθώς και την ευκαιρία για networking και training!


Το CU θα καλύψει τις επικοινωνιακές ανάγκες των νικητών με παροχές για ομιλία και data!


Όλα αυτά αρκεί να βάλεις τα δυνατά σου και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ !