Όροι Διαγωνισμού March Madness 2024

Διοργανώτρια Διαγωνισμού

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» (καλούμενη εφεξής η «Διοργανώτρια»), διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»), οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στον διαδικτυακό τόπο https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/ (εφεξής καλούμενος «Διαδικτυακός Τόπος»).

Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει, με δικά του έξοδα, ακριβές αντίγραφο των Όρων του Διαγωνισμού. Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό, καθώς και της σχετικής ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αυτού.

H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό, καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα ίσης αξίας, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση-ανάρτηση νεότερου εγγράφου στο «Διαδικτυακό Τόπο». Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. H Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει ούτε υπέχει οποιαδήποτε απολύτως ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.

 

Διάρκεια Διαγωνισμού

Η διάρκεια του Διαγωνισμού καθορίζεται από την 08/03/2024 και ώρα 16:00:01 μέχρι την 15/04/2024 και ώρα 23.59:59 ή όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα δώρα, όποιο από τα δύο επέλθει νωρίτερα (εφεξής η «Διάρκεια»). Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά τη λήξη του Διαγωνισμού ή μετά από τυχόν σύντμηση της Διάρκειάς του, δεν υφίσταται δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν.

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητού Vodafone CU, οι οποίοι, κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, θα εισέλθουν στην εφαρμογή Big Bang app και θα παίξουν σε μια από τις δύο πίστες της εφαρμογής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος ως άνω συνδρομητής στο Διαγωνισμό είναι να έχει αναβαθμίσει (κάνει update) την εφαρμογή Big Bang app μέσω των IOS και Android store. Ειδικότερα, αμέσως μετά την κατά τα ανωτέρω αναβάθμιση της εφαρμογής Big Bang app, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα (What’s new), που θα ενημερώνει τους συνδρομητές για το Διαγωνισμό March Madness και θα τους προσκαλεί να παίξουν σε μια από τις δύο πίστες της εφαρμογής και να κερδίσουν Madpoints. Συγκεκριμένα, όταν ένας συνδρομητής παίξει σε μια από τις δύο πίστες του Big Bang app και κερδίσει κρυστάλλους, τότε αυτόματα θα λαμβάνει και Madpoints σε αναλογία 1 προς 1 (π.χ. εάν ένας συνδρομητής κερδίσει 180 κρυστάλλους παίζοντας στην SPACE ORIGINS πίστα, τότε θα λάβει αυτόματα και 180 Madpoints).

Επισημαίνεται ότι τα Madpoints συγκεντρώνονται μόνο από παιχνίδια στις πίστες του Big Bang app, αφορούν ΜΟΝΟ το Διαγωνισμό και δεν ισοδυναμούν ούτε σχετίζονται με κάποιον άλλο τρόπο με τους κρυστάλλους που συγκεντρώνονται από online bonus ενεργοποίησης πακέτων του Vodafone CU ή Login Bonus ή άλλα Bonuses. Τα Madpoints θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ από τους συνδρομητές/συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό προκειμένου να αποκτήσουν κάποιο από τα παρακάτω αναφερόμενα δώρα του Διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι τα εν λόγω δώρα δεν θα έχουν εξαντληθεί. Επιπλέον, τα Madpoints δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να αποκτηθούν άλλα πακέτα/προσφορές του Big Bang app. Μετά την λήξη του Διαγωνισμού, τα Madpoints που θα έχουν συγκεντρώσει οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα διαγραφούν.

 

Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών «VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ», «VODAFONE INNOVUS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και «360 CONNECT ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», καθώς επίσης οι σύζυγοι και οι συγγενείς α΄ βαθμού αυτών.

 

Δώρα Διαγωνισμού

 

Θα διατεθούν συνολικά διακόσια εβδομήντα ένα (271) δώρα και συγκεκριμένα:

 

Apple iPhone 15 Pro Max (256GB/ Black Titanium)

Απαιτούμενα Madpoints: 45.000/δώρο

Τεμάχια: 2

Περιγραφή δώρου: Κατασκευασμένο από τιτάνιο, διαθέτει τον επαναστατικό επεξεργαστή A17 Pro, προσαρμόσιμο κουμπί Δράσης και το ισχυρότερο σύστημα κάμερας iPhone που υπήρξε ποτέ. Το iPhone 15 Pro Max διαθέτει προηγμένη οθόνη Super Retina XDR με ProMotion. Αυξάνει τους ρυθμούς ανανέωσης στα 120 Hz όταν χρειάζεστε εξαιρετική απόδοση γραφικών. Και κατεβάζει τους ρυθμούς για εξοικονόμηση ενέργειας όταν δεν χρειάζεται.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Super Retina XDR OLED 6,7" 120Hz
 • Υποστήριξη NFC
 • Νέος επεξεργαστής A17 Pro Bionic
 • Τριπλή πίσω κάμερα 48MP/4Κ 60 FPS
 • Μπαταρία 4441 mAh (50% σε 30min)

Samsung Galaxy S24 Ultra (256GB Titanium Gray)

Απαιτούμενα Madpoints: 45.000/δώρο

Τεμάχια: 2

Περιγραφή δώρου: Με κομψό σχέδιο με επίπεδη οθόνη και ομαλά πλαίσια, τηλεφακό 5x υψηλής ανάλυσης, νέο επίπεδο gaming με ισχύ, σταθερότητα, ταχύτητα και νέο τρόπο σύνδεσης με τη βοήθεια του Galaxy AI.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6.8"/120Hz
 • Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3
 • Υποστήριξη NFC
 • Τετραπλή Πίσω Κάμερα 200MP/4K120fps
 • Μπαταρία 5000mAh (65% σε 30 min)

 

PlayStation®5 Slim

Απαιτούμενα Madpoints: 44.000/δώρο

Τεμάχια: 2

Περιγραφή δώρου: Η κονσόλα PS5® (Slim Edition) απελευθερώνει νέες δυνατότητες παιχνιδιού που δεν περιμένατε ποτέ. Απολαύστε αστραπιαία φόρτωση με SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας, βαθύτερη βύθιση με υποστήριξη για απτική ανάδραση, προσαρμοστικές σκανδάλες και 3D Audio2 και μια ολοκαίνουργια γενιά απίστευτων παιχνιδιών PlayStation®.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • DualSense Wireless Χειριστήριο
 • Μέγεθος δίσκου 1TB SSD
 • Μονάδα Blu-ray
 • Έξοδος εικόνας έως 8Κ
 • Ray Tracing & HDR
 • WiFi 6 & Bluetooth

 

SAMSUNG 50” CU7172 CRYSTAL UHD 4K SMART TV

Απαιτούμενα Madpoints: 44.000/δώρο

Τεμάχια: 2

Περιγραφή δώρου: Οι τηλεοράσεις αυτής της σειράς της Samsung UECU7172UXXH απευθύνονται σε καταναλωτές που αναζητούν μια προσιτή τηλεόραση με υψηλή ανάλυση. Η σειρά UECU7172UXXH προσφέρει ανάλυση εικόνας 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels), υποστήριξη HDR για βελτιωμένη απόδοση των χρωμάτων και της αντίθεσης, καθώς και άλλες βελτιώσεις εικόνας και ήχου που προσφέρουν εξαιρετική απόλαυση της τηλεόρασης περιεχομένου.

 

Η σειρά UECU7172UXXH είναι κατάλληλη για καταναλωτές που επιθυμούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της τηλεόρασης σε μια ποιοτική οθόνη, με εξαιρετική απόδοση εικόνας και ήχου, για την προβολή ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, αθλητικών γεγονότων και άλλου περιεχομένου.

 

Apple AirPods Pro (2nd generation) with MagSafe Case (USBC)

Απαιτούμενα Madpoints: 34.000/δώρο

Τεμάχια: 3

Περιγραφή δώρου: Τα AirPods Pro (2ης γενιάς) με θήκη φόρτισης MagSafe (USB-C) προσφέρουν μια ακόμα πιο εύκολη εμπειρία από το αρχικό μοντέλο. Ο έλεγχος αφής σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις λειτουργίες αναπαραγωγής από το στέλεχος και να ρυθμίζετε την ένταση με ένα ελαφρύ σάρωση προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Τα AirPods Pro προσφέρουν ήχο χωρίς απώλειες με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση, για μια άνευ προηγουμένου εμπειρία ήχου. Διαθέτουν το τσιπ H2, που επικοινωνεί με εκπληκτική ταχύτητα και ξεκλειδώνει μια επαναστατική νέα μορφή που αποδίδει καθαρό, ασυμπίεστο ήχο σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, οι ταινίες, οι εκπομπές και τα παιχνίδια σας γίνονται εντυπωσιακά καθηλωτικά.

Βασικά χαρακτηρισιτκά:

 • Έως και 2 φορές περισσότερη ενεργή ακύρωση θορύβου
 • Λειτουργία διαφάνειας για να ακούτε τον κόσμο γύρω σας
 • Το ολοκαίνουργιο Adaptive Audio προσαρμόζει έξυπνα τον έλεγχο θορύβου στο περιβάλλον σας
 • Το Spatial Audio οδηγεί τη βύθιση σε ένα εξαιρετικά προσωπικό επίπεδο
 • Μια μόνο φόρτιση προσφέρει 6 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας

 

Xiaomi Σκούπα Ρομπότ E10 White

Απαιτούμενα Madpoints: 34.000/δώρο

Τεμάχια: 5

Περιγραφή δώρου: Xiaomi σκούπα ρομπότ με 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα αναρρόφησης για εύκολο καθαρισμό σκόνης και σκουπιδιών και απομάκρυνση μικροσκοπικών σωματιδίων σκόνης. 110 λεπτά αυτονομία σε κανονική λειτουργία(σκούπα & σφουγγαρίστρα)με μπαταρία χωρητικότητας 2600mAh. Εξοπλισμένη με έξυπνη δεξαμενή νερού με 3 επίπεδα ροής, η μονάδα μπορεί να ρυθμίσει την εκροή νερού ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων για να προστατεύσει το δάπεδο από την υπερβολική διαρροή.

 

JBL Bluetooth Speaker Flip Essential 2 Waterproof IPX7

Απαιτούμενα Madpoints: 27.000/δώρο

Τεμάχια: 19

Περιγραφή δώρου:  Ισχυρός ήχος, η ιδανική παρέα για κάθε σου δραστηριότητα! Το φορητό ήχείο JBL Flip Essential 2 Bluetooth προσφέρει θρυλικό ήχο της JBL με 10 ώρες μουσικής αυτονομίας, αδιάβροχο σχεδιασμό (IPX7) και ασύρματη σύνδεση Bluetooth. Η συσκευασία είναι φιλική προς το περιβάλλον.

 

JBL Wireless Headphones Tune 720BT

Απαιτούμενα Madpoints: 27.000/δώρο

Τεμάχια: 50

Περιγραφή δώρου:  Τα ακουστικά JBL Tune 720BT απευθύνονται σε όσους ψάχνουν ακουστικά με ασύρματη σύνδεση Bluetooth και καλή ποιότητα ήχου σε ανταγωνιστική τιμή. Διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως μαλακά μαξιλαράκια αυτιών για άνεση κατά τη χρήση, απομόνωση θορύβου, ενσωματωμένο μικρόφωνο για λειτουργία hands-free, δυνατότητα ασύρματων κλήσεων και έλεγχος της μουσικής αναπαραγωγής με τα πλήκτρα που βρίσκονται πάνω στο ακουστικό. Επίσης, η μπαταρία των ακουστικών είναι αρκετά ανθεκτική και προσφέρει έως και 76 ώρες αναπαραγωγής μουσικής.

 

Xiaomi Smart Camera C400

Απαιτούμενα Madpoints: 22.000/δώρο

Τεμάχια: 30

Περιγραφή δώρου:  Το μεγάλο διάφραγμα και ο φακός 6P εγγυώνται ζωντανές εικόνες. Κοιμηθείτε άνετα χωρίς ορατή κόκκινη λάμψη τη νύχτα και χωρίς οπτική ρύπανση, μιας και το υπέρυθρο φως 940nm προσφέρει καθαρότερες νυχτερινές εικόνες. Η σχεδίαση διπλού κινητήρα pan-tilt zoom επιτρέπει στον φακό να περιστρέφεται 360°. Χάρη στην αναβαθμισμένη κάμερα με ανάλυση 2560x1440, η Xiaomi Smart Camera C400 μπορεί να προσφέρει video ανάλυσης 2.5K με εντυπωσιακής καθαρότητας λεπτομέρειες.

 

AirTag (1 Pack)

Απαιτούμενα Madpoints: 17.000/δώρο

Τεμάχια: 30

Περιγραφή δώρου: Το AirTag είναι ένας πανεύκολος τρόπος να παρακολουθείς τα πράγματά σου. Σύνδεσε ένα στα κλειδιά σου κι ένα άλλο στο σακίδιό σου. Και έτσι απλά, τα βρίσκεις στο app “Eύρεση”, όπου μπορείς επίσης να παρακολουθείς τις συσκευές Apple και να εντοπίζεις φίλους και συγγενείς.

 

Redmi Watch 3

Απαιτούμενα Madpoints: 17.000/δώρο

Τεμάχια: 65

Περιγραφή δώρου: Με μεγάλη οθόνη για να μην χάνεις λεπτό αλλά και υποστήριξη τηλεφωνικής κλήσης μέσω Bluetooth, το Redmi Watch 3 Active θα γίνει ο καλύτερος σου σύμμαχος! Διαθέτει 200+ watch faces για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει, για να είσαι πάντα stylish & fashionable!

 

JBL Handsfree

Απαιτούμενα Madpoints: 15.000/δώρο

Τεμάχια: 61

Περιγραφή δώρου: Τα handsfree ακουστικά JBL T110 είναι ελαφριά και άνετα, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση, για να ακούς αδιάκοπα την αγαπημένη σου μουσική κάθε στιγμή της ημέρας. Έτσι, δεν θα νιώθεις καν ότι τα φοράς, ενώ αποδεικνύονται εύχρηστα και στο ζήτημα της μεταφοράς χάρη στο επίπεδο καλώδιο που δεν μπλέκεται, για να τα έχεις συνεχώς μαζί σου όπου κι αν πηγαίνεις.

 

Επιλογή - Παραλαβή δώρων

 

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κατά τα ανωτέρω συγκεντρωθέντα Madpoints τους, προκειμένου να αποκτήσουν κάποιο από τα ως άνω δώρα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι διαθέσιμα και δεν θα έχουν εξαντληθεί.

Κάθε συνδρομητής και κάθε διεύθυνση παραλαβής δώρου μπορεί να αποκτήσει 1 δώρο από το διαγωνισμό.

Τα δώρα του διαγωνισμού θα σταλούν μέχρι 10 Απριλίου, μετά το πέρας της λήξης του διαγωνισμού.

Όταν κάποιος συμμετέχων στο Διαγωνισμό έχει συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό Madpoints θα πρέπει να επιλέξει το διαθέσιμο δώρο της επιλογής του και να συμπληρώσει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, email και διεύθυνση κατοικίας) στην ειδική φόρμα. Ακολούθως θα λάβει ένα email με όλες τις οδηγίες παραλαβής του δώρου του.

Οι κατά τα ανωτέρω νικητές θα μπορούν να αποκλεισθούν οποτεδήποτε για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις και δεν υπογράψουν σχετική δήλωση αποδοχής των δώρων.

(β) σε περίπτωση που η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος.

(γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσαν είναι ψευδές.

 

Σε περίπτωση αποκλεισμού κάποιου νικητή ή μη αποδοχής του Δώρου από τον νικητή, το εν λόγω Δώρο θα γίνεται ξανά διαθέσιμο προκειμένου να το κερδίσει άλλος συμμετέχων στο Διαγωνισμό.

Τα Δώρο είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή κάποιου Δώρου από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό τη δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr σε οποιοδήποτε έντυπο και στα κοινωνικά δίκτυα (social media), στα οποία έχει παρουσία, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης του δώρου. Οι νικητές με την παραλαβή του Δώρου συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την αξίωση εκ μέρους τους καταβολής οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

 

Περιορισμός συμβατικής ευθύνης

Η Διοργανώτρια και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτές εταιρείες, οι υπάλληλοι και τα διευθυντικά στελέχη τους δεν φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη, στον βαθμό που αποκλεισμός της ευθύνης επιτρέπεται από το νόμο, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με τη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού.

 

Λήξη Διαγωνισμού

Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται και η Διοργανώτρια δεν θα υπέχει οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Ο συμμετέχων με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό παρέχει στη Διοργανώτρια την ανεπιφύλακτη άδεια και συγκατάθεσή του για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια Εταιρία όσο και την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις της εθνικής Νομοθεσίας και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 679/2016), στα πλαίσια της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού.

 

Όσον αφορά τους νικητές του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες όρους, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση των δώρων.

Μετά την παράδοση των δώρων και τη λήξη του Διαγωνισμού, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικού χαρακτήρα ή μη των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που ελήφθησαν στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται.

Για τυχόν άσκηση από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τις διατάξεις της εθνικής Νομοθεσίας και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 679/2016), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της Διοργανώτριας στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, 13830.

 

Αποδοχή όρων – δικαιοδοσία – εφαρμοστέο δίκαιο

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται καταρχάς φιλικά από επιτροπή επιλεγμένη από την Διοργανώτρια. Περαιτέρω δε, για οποιαδήποτε διαφορά δεν δύναται να επιλυθεί όπως παραπάνω ορίζεται σε σχέση με τον ως άνω Διαγωνισμό, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.