Όροι Διαγωνισμού March Madness

Διοργανώτρια Διαγωνισμού

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» (καλούμενη εφεξής η «Διοργανώτρια»), διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»), οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στον διαδικτυακό τόπο https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/ (εφεξής καλούμενος «Διαδικτυακός Τόπος»).

Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει, με δικά του έξοδα, ακριβές αντίγραφο των Όρων του Διαγωνισμού. Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στον Διαγωνισμό, καθώς και της σχετικής ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του Διαγωνισμού αυτού.

H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό, καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα ίσης αξίας, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση-ανάρτηση νεότερου εγγράφου στο «Διαδικτυακό Τόπο». Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. H Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει ούτε υπέχει οποιαδήποτε απολύτως ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Διάρκεια Διαγωνισμού

Η διάρκεια του Διαγωνισμού καθορίζεται από την 03/03/2020 και ώρα 19:00:01 μέχρι την 31η/03/2020 και ώρα 23.59:59 ή όταν τελειώσουν τα διαθέσιμα δώρα, όποιο από τα δύο επέλθει νωρίτερα (εφεξής η «Διάρκεια»). Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά τη λήξη του Διαγωνισμού ή μετά από τυχόν σύντμηση της Διάρκειάς του, δεν υφίσταται δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν.

Δικαίωμα συμμετοχής

Στο Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητού Vodafone CU, οι οποίοι, κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού, θα εισέλθουν στην εφαρμογή Big Bang app και θα παίξουν σε μια από τις δύο πίστες της εφαρμογής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος ως άνω συνδρομητής στο Διαγωνισμό είναι να έχει αναβαθμίσει (κάνει update) την εφαρμογή Big Bang app μέσω των IOS και Android store. Ειδικότερα, αμέσως μετά την κατά τα ανωτέρω αναβάθμιση της εφαρμογής Big Bang app, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα (What’s new), που θα ενημερώνει τους συνδρομητές για το Διαγωνισμό March Madness και θα τους προσκαλεί να παίξουν σε μια από τις δύο πίστες της εφαρμογής και να κερδίσουν Madpoints. Συγκεκριμένα, όταν ένας συνδρομητής παίξει σε μια από τις δύο πίστες του Big Bang app και κερδίσει κρυστάλλους, τότε αυτόματα θα λαμβάνει και ισόποσα Madpoints (π.χ. εάν ένας συνδρομητής κερδίσει 180 κρυστάλλους παίζοντας στην SPACE ORIGINS πίστα, τότε θα λάβει αυτόματα και 180 Madpoints).

Επισημαίνεται ότι τα Madpoints συγκεντρώνονται μόνο από παιχνίδια στις πίστες του Big Bang app, αφορούν ΜΟΝΟ το Διαγωνισμό και δεν ισοδυναμούν ούτε σχετίζονται με κάποιον άλλο τρόπο με τους κρυστάλλους που συγκεντρώνονται από online bonus ενεργοποίησης πακέτων του Vodafone CU ή Login Bonus ή άλλα Bonuses. Τα Madpoints θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους συνδρομητές/συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό ΜΟΝΟ προκειμένου να αποκτήσουν κάποιο από τα παρακάτω αναφερόμενα δώρα του Διαγωνισμού και υπό την προϋπόθεση ότι τα εν λόγω δώρα δεν θα έχουν εξαντληθεί. Αντιθέτως, τα Madpoints δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου να αποκτηθούν άλλα πακέτα/προσφορές του Big Bang app. Μετά την λήξη του Διαγωνισμού, τα Madpoints που θα έχουν συγκεντρώσει οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα διαγραφούν.

Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών «VODAFONE-ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ», «VODAFONE INNOVUS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» και «360 CONNECT ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», καθώς επίσης οι σύζυγοι και οι συγγενείς α΄ βαθμού αυτών.

Δώρα Διαγωνισμού

Θα διατεθούν συνολικά εκατόν δύο (102) δώρα και συγκεκριμένα:

 • 5 Xiaomi Mi Electric Scooter
  • Απαιτούμενα Madpoints: 11.000/δώρο
  • Τεμάχια: 5
  • Περιγραφή δώρου: Είναι ένα ηλεκτρικό scooter πόλης, σχεδιασμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη και σκοπεύει να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη σε κάθε μετακίνησή σου. Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, εφοδιασμένο με πίσω δισκόφρενα, ελαστικά για άσφαλτο και ταχύτητα που φτάνει τα 25 km, το αναδιπλούμενο Xiaomi Mi Electric Scooter φέρνει την πραγματική εναλλακτική μετακίνηση στα χέρια σας. Ξεκινήστε δυναμικά την ημέρα σας, οδηγώντας στον δρόμο ή ανάμεσα στο πλήθος, αλλά και τη νύχτα χάρη στο ισχυρό του φανάρι. Το Xiaomi Mi Electric Scooter διαθέτει κομψό και ταυτόχρονα μινιμαλιστικό σχεδιασμό, καθώς όλα τα χαρακτηριστικά του συνδυάζονται αρμονικά με στόχο την άνεσή σας. Σε αυτό συνεισφέρει και ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός, για το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας και να μην το αποχωρίζεστε ποτέ. Με σκελετό από αλουμίνιο, εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα και αντίσταση στη διάβρωση, αλλά και βάρος μόλις 12.5 κιλών, θα αποδειχθεί ο αγαπημένος σας παρτενέρ κάτω από όλες τις συνθήκες. Το μακρύ και σταθερό τιμόνι, τα ελαστικά με αέρα που απορροφούν τους κραδασμούς και τα χτυπήματα, αλλά και το σύστημα διπλής πέδησης εγγυώνται τη σταθερότητα στον δρόμο, αλλά και την ασφάλειά σας. Με αυτονομία περίπου 30 χιλιομέτρων και σύστημα ανάκτησης ενέργειας που μετατρέπει μέρος της κινητικής ενέργειας σε ηλεκτρική, θα αφεθείτε χωρίς άγχος στην απόλαυση της διαδρομής σας.
 • 20 JBL On Ear Wireless Headphones E45BT
  • Απαιτούμενα Madpoints: 8.000/δώρο
  • Τεμάχια: 20
  • Περιγραφή δώρου: Τα ασύρματα On Ear ακουστικά E45BT της JBL, φέρνουν τον θρυλικό ήχο της JBL, στα αυτιά σας. Τα E45BT είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα προϊόντα με μπαταρία που διαρκεί έως και 16 ώρες. Ένα καινοτόμο προϊόν με κομψή στέκα από ύφασμα που δίνει έμφαση στις στυλιστικές σας επιλογές. Ο εργονομικός σχεδιασμός γύρω από τα αυτιά, σημαίνει ότι η διασκέδασή σας ενισχύεται ανεξάρτητα από το τί κάνετε. Είτε δουλεύετε, είτε κινήστε ή απλά κάνετε τις βόλτες σας στην πόλη Μπορείτε εύκολα για παράδειγμα να κάνετε εναλλαγή από τη μουσική που ακούτε από τη φορητή σας συσκευή σε μία κλήση από το τηλέφωνό σας, ώστε να μη χάσετε κλήση. Με κομψή εμφάνιση, ποικιλία χρωμάτων και την επιπλέον άνεση του αποσπώμενου καλωδίου που έχει χειριστήριο και μικρόφωνο, δε θα θέλετε ποτέ να αποχωριστείτε τα E45BT ακουστικά σας. Θα κάνουν τη μέρα σας χαρούμενη γεμάτη με χρώμα και διασκέδαση.
 • 2 iPhone XR 64GB
  • Απαιτούμενα Madpoints: 12.000/δώρο
  • Τεμάχια: 2
  • Περιγραφή δώρου: Εξοπλισμένο με A12 Bionic με Neural Engine, το πιο ισχυρό chip που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone, το ολοκαίνουριο λογισμικό iOS 12, ισχυρή κάμερα και την εμβληματική οθόνη που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος της συσκευής, προσφέρει όλα όσα ζητάς από την Apple του σήμερα. Ταχύτερη αναγνώριση προσώπου μέσω Face ID, βελτιωμένη Camera με δυνατότητα καταγραφής video 4K/60fps, και εκπληκτική οθόνη LCD Liquid Retina HD 6.1" που καλύπτει το μπροστινό μέρος της συσκευής από άκρη σε άκρη. Φόρτισε ασύρματα, κάνε χρήση του fast charging για ταχεία φόρτιση (έως 50% σε 30') και απόλαυσε stereo ήχο από τα δύο ηχεία της συσκευής, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του από ισχυρό γυαλί και αλουμίνιο, του δίνει μοναδική όψη και ασυναγώνιστη αντοχή (IP67) ενάντια σε νερό και σκόνη!
 • 30 JBL GO2 Bluetooth Speaker Waterproof
  • Απαιτούμενα Madpoints: 6.000/δώρο
  • Τεμάχια: 30
  • Περιγραφή δώρου: Το JBL GO2 είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο αδιάβροχο ηχείο Bluetooth, που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας. Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με το Smartphone ή το Tablet σας για να σας προσφέρει έως και 5 ώρες μοναδικού, θρυλικού ήχου από την JBL. To GO2 είναι πλήρως αδιάβροχο (IPX7 βαθμίδα) και αυτό σημαίνει ότι θα συντροφεύσει, όπου και αν το επιλέξετε να βρεθείτε. Στην παραλία ή στην πισίνα, στην εκδρομή στο βουνό ή στο μπάνιο σας. Με το GO2 μπορείτε να κάνετε καθαρές, κρυστάλλινες τηλεφωνικές κλήσεις με το ενσωματωμένο ηχείο ακύρωσης θορύβου. Ο σχεδιασμός του GO2 είναι συμπαγής και στιβαρός και έρχεται σε 12 ολόφρεσκα και εντυπωσιακά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Το νέο JBL GO2 θα ανεβάσει το στυλ σας σε νέα επίπεδα.
 • 20 Razer Bluetooth Hammerhead
  • Απαιτούμενα Madpoints: 9.000/δώρο
  • Τεμάχια: 20
 • 15 Samsung A50
  • Απαιτούμενα Madpoints: 000/δώρο
  • Τεμάχια: 15
  • Περιγραφή δώρου: Χάρη στην Infinity-U οθόνη με τεχνολογία Super AMOLED, που προσφέρει μεγάλη ασφάλεια χάρις τον οπτικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Η τριπλή camera, 25MP & 5MP & 8MP, παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην εγγραφής βίντεο. Ενώ, η υπερευρυγώνια camera συλλαμβάνει ευρύτερες σκηνές και η κάμερα βάθους σου επιτρέπει να τραβήξεις φωτογραφίες με bokeh εφέ σε πραγματικό χρόνο. Η κομψή εμφάνιση του Samsung A50 συνδιάζεται με υψηλές επιδόσεις χάρις τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου.
   Τέλος, η μπαταρία διάρκειας 4000mAh σου επιτρέπει να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο για περισσότερο χρόνο. 

Επιλογή - Παραλαβή δώρων

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κατά τα ανωτέρω συγκεντρωθέντα Madpoints τους, προκειμένου να αποκτήσουν κάποιο από τα ως άνω δώρα, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι διαθέσιμα και δεν θα έχουν εξαντληθεί.

Κάθε συνδρομητής μπορεί να αποκτήσει 1 δώρο από το διαγωνισμό.

Το δώρο από το διαγωνισμό θα παραδίδεται εντός 15 ημερών.

Όταν κάποιος συμμετέχων στο Διαγωνισμό έχει συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό Madpoints θα πρέπει να επιλέξει το διαθέσιμο δώρο της επιλογής του και να συμπληρώσει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, email και διεύθυνση κατοικίας) στην ειδική φόρμα. Ακολούθως θα λάβει ένα email με όλες τις οδηγίες παραλαβής του δώρου του.

Οι κατά τα ανωτέρω νικητές θα μπορούν να αποκλεισθούν οποτεδήποτε για τους εξής λόγους:

(α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις και δεν υπογράψουν σχετική δήλωση αποδοχής των δώρων.

(β) σε περίπτωση που η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος.

(γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσαν είναι ψευδές.

Σε περίπτωση αποκλεισμού κάποιου νικητή ή μη αποδοχής του Δώρου από τον νικητή, το εν λόγω Δώρο θα γίνεται ξανά διαθέσιμο προκειμένου να το κερδίσει άλλος συμμετέχων στο Διαγωνισμό.

Τα Δώρο είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα ή η εξαργύρωσή τους σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή κάποιου Δώρου από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό τη δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr σε οποιοδήποτε έντυπο και στα κοινωνικά δίκτυα (social media), στα οποία έχει παρουσία, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης του δώρου. Οι νικητές με την παραλαβή του Δώρου συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την αξίωση εκ μέρους τους καταβολής οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Περιορισμός συμβατικής ευθύνης

Η Διοργανώτρια και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτές εταιρείες, οι υπάλληλοι και τα διευθυντικά στελέχη τους δεν φέρουν καμιά απολύτως ευθύνη, στον βαθμό που αποκλεισμός της ευθύνης επιτρέπεται από το νόμο, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με τη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού.

Λήξη Διαγωνισμού

Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται και η Διοργανώτρια δεν θα υπέχει οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.

Προσωπικά Δεδομένα

Ο συμμετέχων με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό παρέχει στη Διοργανώτρια την ανεπιφύλακτη άδεια και συγκατάθεσή του για τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που τον αφορούν για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα τόσο για την καταχώρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία τον αφορούν σε αρχείο που θα τηρείται από τη Διοργανώτρια Εταιρία όσο και την επεξεργασία των δεδομένων αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις της εθνικής Νομοθεσίας και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 679/2016), στα πλαίσια της διενέργειας και της επίτευξης του σκοπού του Διαγωνισμού.

Όσον αφορά τους νικητές του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες όρους, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση των δώρων.

Μετά την παράδοση των δώρων και τη λήξη του Διαγωνισμού, οποιαδήποτε δεδομένα, προσωπικού χαρακτήρα ή μη των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, που ελήφθησαν στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται.

Για τυχόν άσκηση από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τις διατάξεις της εθνικής Νομοθεσίας και του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 679/2016), οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της Διοργανώτριας στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, 13830.

Αποδοχή όρων – δικαιοδοσία – εφαρμοστέο δίκαιο

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται καταρχάς φιλικά από επιτροπή επιλεγμένη από την Διοργανώτρια. Περαιτέρω δε, για οποιαδήποτε διαφορά δεν δύναται να επιλυθεί όπως παραπάνω ορίζεται σε σχέση με τον ως άνω Διαγωνισμό, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.