Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή
ΓΙΝΕ CU ONLINE
Με κάθε online παραγγελία CU αριθμού, οι συνδρομητές επωφελούνται από μοναδικές αποκλειστικές προσφορές:

 CU νούμερο : ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ της αξίας ανανέωσης για 3 μήνες
 Φοιτητικό CU νούμερο: 3000’ λεπτά προς όλους, 1800' λεπτά προς CU και 3,6GB ΔΩΡΟ
 15€ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ στην Adidas με κάθε online παραγγελία CU νούμερου

Οι προσφορές και οι εμπειρίες που απολαμβάνουμε με το CU δεν σταματούν εδώ:
Με το CU Shake κερδίζουμε μέχρι 2GB ΔΩΡΟ σε κάθε ανανέωση
Με το My CU APP γίνονται τα πάντα εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό σου. Πάρε 5GB ΔΩΡΟ για 7 ημέρες μόλις το κατεβάσεις για πρώτη φορά.
Με το Panic Button ακόμα και να ξεμείνεις στην πιο δύσκολη στιγμή από data KEEP CALM AND PUSH THE BUTTON.
Με το CU Big Bang ταξιδεύουμε σε πλανήτες και διαστήματα που δεν έχει ξαναπάει κανείς. Και όχι μόνο αυτό… παίζουμε και κερδίζουμε από κρυστάλλους που ανταλλάσσουμε με μοναδικά πακέτα data και ομιλίας μέχρι ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια
Με το CU Around απολαμβάνουμε μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα μας brands καθημερινά

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Βάλε το ID της παραγγελίας σου (θα το βρεις στο email επιβεβαίωσης που έχεις λάβει) για να δεις σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την παραγγελία σου, στείλε email ή γράψε μας στο chat του site. Σημαντικό είναι να μας πεις το ΙD παραγγελίας σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

cu@vodafone.com
Μίλα μας στο chat
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

1. Αν είμαι ήδη CU πελάτης μπορώ να επωφεληθώ των προσφορών;
Προκειμένου να επωφεληθείς των προσφορών πρέπει να παραγγείλεις νέα CU sim. Το CU νούμερο που ήδη έχεις δεν επηρεάζεται κάπως.

2. Πώς δουλεύει η προσφορά του διπλασιασμού; Τι πρέπει να κάνω και τι κερδίζω επί του πρακτέου;
Τους 3 πρώτους μήνες που θα έχεις το νέο CU νούμερο, την πρώτη φορά που βάζεις κάρτα μέσα στον μήνα, αφού αφαιρεθεί ο φόρος, το CU θα σου διπλασιάζει την κάρτα. π.χ., εάν επιλέξεις να βάλεις 12€ κάρτα τότε:

 • Από τα 12€ αφαιρείται ο φόρος κινητής και μένουν: 10,71€
 • Εμείς σου δίνουμε δώρο 12€
 • Συνολικά το CU υπόλοιπο σου θα είναι ίσο με 22,71€

Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να ενεργοποιηθεί η προσφορά του διπλασιασμού. Η πρώτη ανανέωση του μήνα για τους 3 πρώτους μήνες, θα διπλασιάζεται αυτόματα μόλις ενεργοποιηθεί η νέα CU SIM σου και όπως περιγράφεται στο παραπάνω παράδειγμα.
Η προσφορά του διπλασιασμού δεν συνδυάζεται με την φοιτητική προσφορά.

3. Πώς δουλεύει η φοιτητική προσφορά; Τι πρέπει να κάνω και τι κερδίζω επί του πρακτέου;
Τους 3 πρώτους μήνες που θα έχεις το νέο CU νούμερο, κάθε πρώτη του μηνός θα παίρνεις ΔΩΡΕΑΝ και αυτόματα 1000 λεπτά προς όλους και 600ΜΒ. Άρα θα πάρεις 1000 λεπτά προς όλους και 600ΜΒ επι 3 μήνες = 3000 λεπτά προς όλους και 1800ΜΒ Επιπλέον για όσο είσαι φοιτητής κάθε πρώτη του μήνα θα παίρνεις 600 λεπτά προς CU και 600ΜΒ ΔΩΡΕΑΝ και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κάρτα. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Όλα τα παραπάνω θα τα κερδίζεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

4. Η προσφοράς της Adidas ισχύει και για φοιτητές και για μη φοιτητές; Μπορώ να την εξαργυρώσω σε κάποιο κατάστημα Adidas;
Η δωροεπιταγή της Adidas παρέχεται σε όλες τις online παραγγελίες νέας CU SIM που γίνονται μέσα από το vodafonecu.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μπορείς να βρεις εδώ. Η δωροεπιταγή της Adidas μπορεί να εξαργυρωθεί ΜΟΝΟ στο Adidas.gr ή στο Adidas app.

5. Μετά τους 3 μήνες που ισχύουν οι ειδικές προσφορές, τι θα έχω;
Στο CU τα δώρα και οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ.

 • Τσέκαρε τα διαθέσιμα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα εδώ
 • Μην ξεχνάς να τσεκάρεις τις ειδικές προσφορές που τρέχουν σε διάφορες χρονικές περιόδους για συνδρομητές CU εδώ
 • Κάθε φορά που βάζεις κάρτα, το Shake σου προσφέρει:
 • Online ανανέωση: 2GB για 7 ημέρες ή 1,2GB για 1 μήνα
 • Ανανέωση από περίπτερο ή κατάστημα: 1GB για 7 ημέρες ή 600ΜΒ για 1 μήνα
 • Κατέβασε το Big Bang App, παιξε και αντάλλαξε τους κρυστάλλους που θα μαζέψεις με μοναδικά πακέτα Data & Ομιλίας
 • Εάν ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο μια μέρα πριν λήξει το προηγούμενο τα υπολειπόμενα λεπτά, sms & MBs, θα μεταφέρονται και τον επόμενο μήνα

Τα παραπάνω είναι μόνο ένα δείγμα των προνομίων που θα έχεις στο CU. Stay tuned!

6. Αν πάω σε ένα κατάστημα Vodafone θα βρω τις ίδια προσφορές;
Το πιθανότερο είναι να μην βρεις τις ίδιες προσφορές. Σου προτείνουμε λοιπόν να κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία από την ασφάλεια και την ευκολία του προσωπικού σου χώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

1. Μπορεί να παραλάβει οποιοσδήποτε την κάρτα sim από τον courier ή μόνο εγώ;
Ο courier θα παραδώσει την κάρτα στον παραλήπτη που έχει δηλωθεί στην φόρμα παραγγελίας με την επίδειξη ταυτότητας με σκοπό την προστασία του ίδιου.  

2. Μπορούν τα στοιχεία που έχω δηλώσει στην φόρμα να διαφέρουν από αυτά που θα εμφανίζονται στα δικαιολογητικά που θα επισυνάψω;
Όχι. Αν τα στοιχεία που εμφανίζονται στα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά διαφέρουν από αυτά της αρχικής αίτησης, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.

3. Μέσα σε πόσες ημέρες θα παραλάβω το νέο μου νούμερο;
Θα παραλάβεις εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία σου.

4. Πώς πληρώνω το χρηματικό ποσό της πρώτης ανανέωσης;
Με σκοπό τη δική σου διευκόλυνση και ασφάλεια, η πληρωμή γίνεται με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή στον courier. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τραπεζική κάρτα καθώς ο courier έχει μαζί του POS.

5. Υπάρχουν κόστη μεταφοράς;
Η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Πληρώνεις μόνο την αξία της πρώτη ανανέωσης στο νέο σου καρτοκινητό.

6. Ποια εταιρεία courier θα μου φέρει την παραγγελία μου;
Η εταιρεία courier που θα σου φέρει την παραγγελία σου είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Η Vodafone έχει δικαίωμα να αλλάξει την εταιρεία courier με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση

7. Μπορώ να πληρώσω με κάρτα στο courier;
Εννοείται! Ο courier θα έχει μαζί του POS.

8. Ήρθε ο courier και δεν με βρήκε σπίτι. Τι πρέπει να κάνω;
Λογικά σου άφησε κάποιο ειδοποιητήριο ή σου έστειλε κάποιο μήνυμα με τον αριθμό αποστολής και από ποιο κατάστημα των ΕΛΤΑ courier μπορείς να παραλάβεις. Εάν όχι, επικοινώνησε μαζί μας για να σου δώσουμε εμείς τον αριθμό αποστολής.

9. Μπορώ να παραγγείλω νούμερο χωρίς να κάνω την πρώτη ανανέωση;
Όχι! Για να δρομολογηθεί η παραγγελία πρέπει να κάνεις την πρώτη ανανέωση κατά την online παραγγελία της νέας κάρτας sim. Την αξία της πρώτης ανανέωση θα την πληρώσεις με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή στον courier.

10. Έχω ανεβάσεις πολλές φορές τα δικαιολογητικά μου και μου έρχεται συνέχεια email ότι είναι λάθος. Γιατί; Τι πρέπει να κάνω;
Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι:

 • Ανεβάσεις όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά
 • Ανεβάσεις τα σωστά δικαιολογητικά όπως αυτά περιγράφονται στην φόρμα που τα ανεβάζεις
 • Τα δικαιολογητικά και οι προσωπικές πληροφορίες φαίνονται ευκρινώς

Αν είσαι σίγουρος για όλα τα παραπάνω και παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται επικοινώνησε μας για να σε βοηθήσουμε. Στείλε μας email, γράψε μας στο chat ή κάλεσε μας! Σημαντικό είναι να μας πεις το ΙD παραγγελίας σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.


11. Πόσες νέες κάρτες sim μπορώ να παραγγείλω;
Μπορείς να παραγγείλεις όσες θες αρκεί να μην έχεις πάνω από 20 συνδέσεις κινητής στο όνομα σου σε όλες τις εταιρείες κινητής στην Ελλάδα.

12. Δεν λαμβάνω emails σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Τι πρέπει να κάνω;
Τσέκαρε στα ανεπιθύμητα. Αν και πάλι δεν βρεις κάτι, επικοινώνησε άμεσα μαζί μας.

13. Πώς θα ενημερώνομαι σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας μου;
Θα ενημερώνεσαι με σχετικά emails που θα λαμβάνεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσης κατά την παραγγελία.

14. Αν έχω ήδη CU μπορώ να πάρω άλλο;
Εννοείται πως μπορείς να πάρεις και δεύτερο αριθμό CU χωρίς να επηρεαστεί καθόλου αυτός που ήδη έχεις. Με βάση την κείμενη νομοθεσία μπορείς να έχεις στο όνομα σου έως 20 τηλεπικοινωνιακές συνδέσεις.

15. Μπορώ να πάρω CU νούμερο στο όνομα μου αν είμαι κάτω των 18 ετών;
Δυστυχώς όχι. Με βάση την κείμενη νομοθεσία, ο κάτοχος ενός τηλεπικοινωνιακού αριθμού πρέπει να είναι ενήλικος (άνω των 18). Αν η ταυτότητα/διαβατήριο λέει ότι είσαι κάτω των 18 ετών, τότε η αίτηση θα ακυρωθεί αυτομάτως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM

1. Μπορώ να γίνω CU κρατώντας το ίδιο νούμερο που έχω τώρα;
Εάν θέλεις να κρατήσεις το νούμερο που έχει τώρα σε άλλη εταιρεία και θες να έρθεις στο CU πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο κατάστημα Vodafone. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο vodafonecu.gr.

2. Το κινητό μου δέχεται συγκεκριμένο τύπο κάρτας (nano sim, micro sim κτλ). Τι πρέπει να κάνω για να παραλάβω συμβατή κάρτα sim με το κινητό μου;
Μην ανησυχείς. Η κάρτα sim που θα παραλάβεις θα είναι 3 σε 1. Ανάλογα τι κάρτα sim δέχεται το κινητό σου, αφαιρείς από το στέλεχος την αντίστοιχη κάρτα και την τοποθετείς στην συσκευή σου.

3. Κατά λάθος έσπασα/χάλασα την κάρτα sim που παρέλαβα. Τι πρέπει να κάνω;
Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα Vodafone και ζητάς αλλαγή κάρτας sim, κρατώντας το ίδιο νούμερο. Η αλλαγή της κάρτας έχει κόστος 7€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ

1. Όταν παραλάβω την κάρτα sim, τι πρέπει να κάνω;
Όταν παραλάβεις την κάρτα sim από τον courier, τσέκαρε τα email σου και σίγουρα θα έχεις λάβει ένα email για να επισυνάψεις τα δικαιολογητικά σου. Εάν δεν το βρεις στα εισερχόμενα, τσέκαρε στα Ανεπιθύμητα.
Μέσα στο email έχει ένα κουμπί που λέει: Επισύναψη δικαιολογητικών. Πάτησε το και ανέβασε σε φωτογραφία τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 • Ταυτότητα/Διαβατήριο μπροστινή και πίσω όψη
 • Εάν είσαι φοιτητής πρέπει να επισυνάψεις και το φοιτητικό πάσο, μπροστινή και πίσω όψη
 • Την υπεύθυνη δήλωση που έλαβες αφού πρώτα την υπογράψεις

Φρόντισε οι φωτογραφίες είναι καθαρές και να φαίνονται ευκρινώς τα στοιχεία σου. Εάν δεν επισυνάψεις ευκρινή και σωστά δικαιολογητικά η αίτηση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και θα κληθείς να τα ανεβάσεις ξανά προκειμένου να ενεργοποιηθεί το νούμερο. Αφού ανεβάσεις τα σωστά δικαιολογητικά, το νούμερο σου θα είναι έτοιμο εντός 2 εργάσιμων. Θα ενημερωθείς με σχετικό email.

2. Πώς θα βάζω κάρτα και πώς ενεργοποιώ πακέτα στο νέο μου νούμερο;
Κατέβασε το My CU App στο κινητό σου και πάρε δώρο 5GB για 7 ημέρες. Από το My CU App γίνονται όλα πολύ εύκολα και γρήγορα.

3. Ποιοι είναι οι τρόποι εξυπηρέτησης στο νέο μου νούμερο – εταιρεία;
Μπορείς να εξυπηρετείσαι εύκολα και γρήγορα με τους παρακάτω τρόπους:

 • Μέσω Click 2 Chat: Για ό,τι θες να ρωτήσεις για την καρτοκινητή CU και δεν το βρίσκεις στο site, αρκεί ένα κλικ και μπορείς να τσατάρεις με την αποκλειστική ομάδα του CU που θα σου λύσει όποια απορία έχεις για το καρτοκινητό σου, απλά και γρήγορα. Η υπηρεσία λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας από 10:00 – 22:00.
 • Μέσω Facebook: Έχεις ερωτήσεις για το CU και χρησιμοποιείς το Facebook; Κάνε μια βόλτα από τη σελίδα μας, στο Vodafone CU και θα στις απαντήσουμε! Οι CU specialists θα βρίσκονται εκεί για να σου λύσουν κάθε απορία καθημερινά, πρωί-βράδυ, ακόμα και το ξημέρωμα!
 • Μέσω Viber & What’s app: αν έχεις smartphone και chatάρεις ασταμάτητα με τους φίλους σου μέσω των εφαρμογών Viber και Whatsapp Messenger, τώρα μπορείς να τα λες και με την αποκλειστική ομάδα του CU που θα σου λύσει όποια απορία έχεις για το καρτοκινητό σου, απλά και γρήγορα. Απλά πρόσθεσε στις επαφές σου το 6948013830 και είσαι έτοιμος! Η υπηρεσία λειτουργεί όλες τις μέρες της εβδομάδας από 10:00 – 22:00
 • Καλώντας στο 13830 πληροφορίες για τις χρεώσεις εδώ
 • Για περισσότερα χρήσιμα τηλέφωνα τσέκαρε εδώ

5. Γιατί ενώ έβαλα Χ€ κάρτα αφαιρέθηκε το 12%;
Υπάρχει επίσημη φορολογία 12% επί της καθαρής αξίας ανανέωσης. Για να υπολογίσεις το τελικό ποσό που θα δεις στην κάρτα σου αφού βάλεις κάρτα διαίρεσε την αξία ανανέωσης με 1,12.

6. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το νέο μου νούμερο στο εξωτερικό; Αν ναι, πώς;
Τα λεπτά, SMS προς όλα τα σταθερά και κινητά δίκτυα της Ελλάδος & MBs ισχύουν για χρήση εντός Ε.Ε. Έλεγξε τα Tell me more του πακέτου πριν την αγορά.

7. Έβαλα την κάρτα sim σε καινούργιο κινητό και δεν μπορώ να μπω στο internet. Τι πρέπει να κάνω;
Αρχικά κάλεσε στο 1252 για να ενεργοποιηθεί το νούμερο. Εάν μετά από αυτό ακόμα αντιμετωπίζεις πρόβλημα, στείλε δωρεάν κενό SMS στο 1392. Εάν και πάλι έχεις πρόβλημα, επικοινώνησε μας.

8. Έχω το Vodafone App. Πρέπει να κατεβάσω και το My CU App για το νέο μου νούμερο; 
Σου προτείνουμε να κατεβάσεις το My CU App καθώς θα μπορείς να διαχειριστείς το νέο σου CU νούμερο πολύ καλύτερα καθώς είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για αυτό. Επίσης μόλις το κατεβάσεις και μπεις για πρώτη φορά θα πάρεις δώρο 5GB για 7 ημέρες.


Πολιτική απορρήτου
ΜΕ ΤΟ CU ΕΧΕΙΣ!
CU Shake
Κάνε online ανανέωση με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή PayPal, κούνα και κέρδισε 1,2 GB για 30 μέρες ή
2 GB για 7 μέρες
Μάθε Περισσότερα
CU Big Bang
Κερδίζουμε από κρυστάλλους που ανταλλάσσουμε με μοναδικά πακέτα data και ομιλίας... μέχρι Skydive ή 4χ4 off road εμπειρία!
Μάθε Περισσότερα
Πάρε να ‘χεις
Δήλωσε έως 3 CU φίλους σου για να χαρίζεις στον καθένα από 100ΜΒ και να παίρνεις και εσύ έξτρα 100ΜΒ σε κάθε σου ανανέωση από 10€!
Μάθε περισσότερα
CU Around
Με το CU Around απολαμβάνουμε μοναδικές προσφορές και εμπειρίες σε αγαπημένα μας brands καθημερινά.
Δες όλες τις προσφορές