Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή

Επέκταση υπολοίπου

Με ένα τηλεφώνημα ή ένα SMS, έχεις 4€ ή 6€ επιπλέον χρόνο ομιλίας, τα οποία θα αφαιρεθούν από την επόμενη κάρτα που θα βάλεις.

Για ενεργοποίηση κάλεσε στο 1252 επιλογή ή εναλλακτικά μπορείς να:

Στείλεις δωρεάν SMS στο 1330:

  • στείλε 4 για επέκταση υπολοίπου 4€
  • στείλε 6 για επέκταση υπολοίπου 6€
  • στείλε 10 για επέκταση υπολοίπου 10€

Tip: Αν σου συμβαίνει συχνά και θες να ξέρεις ότι δεν θα ξεμένεις ποτέ, μπορείς να ενεργοποιήσεις την αυτόματη επέκταση υπολοίπου, καλώντας δωρεάν στο 1252 - 4 - 3 και θα έχεις αυτόματα επέκταση υπολοίπου, κάθε φορά που ο λογαριασμός σου θα έχει λιγότερα από 0,06€.

  • Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 0,75€ για επέκταση αξίας 4€, 1€ για επέκταση αξίας 6€ και 2€ για επέκταση αξίας 10€
  • Για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, θα πρέπει να έχεις βάλει κάρτα τουλάχιστον μία φορά πριν από την τελευταία φορά που έκανες επέκταση υπολοίπου, να μην έχεις αρνητικό υπόλοιπο στον λογαριασμό σου, το υπόλοιπο σου να μην είναι πάνω από 5€ και να έχεις βάλει συνολικά 20€ στον λογαριασμό σου, τους τελευταίους τρεις μήνες για επέκταση υπολοίπου αξίας 4€ & 6€ και 25€ συνολικά για επέκταση υπολοίπου αξίας 10€.

Γίνε CU online

Εάν δεν έχεις CU, παράγγειλε online!

Πάρε νέο CU αριθμό ή μετέφερε τον αριθμό σου από άλλο πάροχο, για να μιλάς προς όλους και να σερφάρεις χωρίς περιορισμούς! Με κάθε online αγορά νέου αριθμού CU, σου διπλασιάζουμε την αξία της κάρτας σου για 3 μήνες και εσύ απολαμβάνεις διπλές παροχές!

Θέλω νέα CU sim