Είσαι νέος χρήστης;
Κάνε εγγραφή
Τώρα πληρώνεις χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου
To CU SMART POCKET είναι η πρώτη υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πληρωμές, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου. Απλά, εύκολα και γρήγορα μπορείς να πληρώσεις ολόκληρη ή μέρος της συναλλαγής σου στους CU SMART POCKET συνεργάτες και να κερδίσεις 2GB για 2 ημέρες με κάθε 2€ συναλλαγής
SMART POCKET πληρωμές με 3 απλά βήματα
smart pocket step one
Έχεις υπόλοιπο κάρτας στο CU σου
smart pocket step two
Εκδίδεις κουπόνι πληρωμής και κερδίζεις GB
smart pocket step three
Πλήρωσε με το κουπόνι πληρωμής στους CU SMART POCKET συνεργάτες
my cu app dashboard
Ενεργοποίησε την υπηρεσία
Θα βρεις το CU SMART POCKET στην αρχική οθόνη του My CU App, έτοιμο να το ενεργοποιήσεις ΔΩΡΕΑΝ και να ξεκινήσεις τις πληρωμές με το υπόλοιπο της CU κάρτας σου Μόλις ενεργοποιήσεις το CU SMART POCKET, παίρνεις ΔΩΡΟ 2GB για 2 ημέρες.
Φτιάξε κουπόνι πληρωμής
Θέλεις να πληρώσεις κάποιο CU SMART POCKET συνεργάτη, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της κάρτας σου στο CU; Επίλεξε την αξία της πληρωμής που θες να πραγματοποιήσεις και φτιάξε κουπόνι πληρωμής. Η αξία του κουπονιού αφαιρείται από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Αμέσως παίρνεις ΔΩΡΟ 2GB για 2 ημέρες για κάθε 2€ αξίας του κουπονιού πληρωμής.
Συνεργάτες CU SMART POCKET
Μπορείς να πληρώσεις συγκεκριμένους συνεργάτες με το CU SMART POCKET σου. Βάλε το κουπόνι πληρωμής στο πεδίο ΚΟΥΠΟΝΙ ή πες το στο ταμείο του συνεργάτη και πληρώνεις εύκολα και γρήγορα μέρος ή ολόκληρο το λογαριασμό σου στον συνεργάτη.
CU around logo
Τσέκαρε τους CU SMART POCKET συνεργάτες
Σε όσους CU SMART POCKET συνεργάτες υπάρχει CU AROUND προσφορά, την επωφελείσαι αυτόματα με το κουπόνι πληρωμής, χωρίς να χρειάζεται να πάρεις κωδικό CU AROUND.
coffee island logo
brothers in law logo
simply burgers logo
dominos logo
efood logo
efresh logo
STAY TUNED για ακόμα περισσότερους CU SMART POCKET συνεργάτες!
Πληρωμές σε φυσικό κατάστημα

Με το CU Smart Pocket μπορείς να πληρώσεις τις συναλλαγές σου ή μέρος αυτών στα Brothers In Law. Αγόρασε το αγαπημένο σου burger ή οτιδήποτε άλλο θες από το φανταστικό menu των Brothers In Law και πλήρωσε ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου.

Πες στο ταμείο ή τηλεφωνικά τον κωδικό πληρωμής που πήρες από το CU Smart Pocket και είσαι έτοιμος!

Μην ξεχνάς: για κάθε 2€ συναλλαγής κερδίζεις 2GB για 2 ημέρες ΔΩΡΟ. Επίσης με την εξαργύρωση του κωδικού πληρωμής CU Smart Pocket επωφελείσαι αυτόματα και της 1+1 προσφοράς από το CU Around. Τσέκαρε εδώ την προσφορά.

Πληρωμές σε ηλεκτρονικό κατάστημα

Με το CU Smart Pocket μπορείς να πληρώσεις τις συναλλαγές σου ή μέρος αυτών στο efood! Παράγγειλε ό,τι θες, από όποιο εστιατόριο θες και πλήρωσε ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου.

Βάλε τον κωδικό πληρωμής που πήρες από το CU Smart Pocket στο πεδίο Εκπτωτικό κουπόνι και είσαι έτοιμος! Κάνε την παραγγελία σου τώρα online εδώ.
Μην ξεχνάς: για κάθε 2€ συναλλαγής κερδίζεις 2GB για 2 ημέρες ΔΩΡΟ.

Με το CU Smart Pocket, πληρώνεις εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου και απολαμβάνεις μοναδικά δώρα και προνόμια ως επιβράβευση για τη συναλλαγή σου! Πού αλλού θα το βρεις αυτό; CU Smart Pocket και είσαι #OPEN στον νέο τρόπο πληρωμών και επιβράβευσης.

Με το CU Smart Pocket μπορείς να πληρώσεις τις συναλλαγές σου ή μέρος αυτών στη Domino’s Pizza. Αγόρασε την αγαπημένη σου Pizza ή οτιδήποτε άλλο θες από το μοναδικό menu της Domino’s Pizza και πλήρωσε ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου.

Βάλε τον κωδικό πληρωμής που πήρες από το CU Smart Pocket στο πεδίο Αρ. Κουπονιού/Smart Pocket ή πες τον στο ταμείο και είσαι έτοιμος! Κάνε την παραγγελία σου τώρα online ΕΔΩ ή πήγαινε σε ένα κατάστημα Domino’s Pizza.

Μην ξεχνάς: για κάθε 2€ συναλλαγής κερδίζεις 2GB για 2 ημέρες ΔΩΡΟ. Επίσης με την εξαργύρωση του κωδικού πληρωμής CU Smart Pocket επωφελείσαι αυτόματα και της έκπτωσης 10% από το CU Around. Τσέκαρε εδώ την προσφορά.

Με το CU Smart Pocket μπορείς να πληρώσεις τις συναλλαγές σου ή μέρος αυτών στα Simply Burgers. Αγόρασε το αγαπημένο σου burger ή οτιδήποτε άλλο θες από το φανταστικό menu των Simply Burgers και πλήρωσε ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου.

Βάλε τον κωδικό πληρωμής που πήρες από το CU Smart Pocket στο πεδίο Κωδικός Κουπονιού/Smart Pocket και είσαι έτοιμος! Κάνε την παραγγελία σου τώρα online ΕΔΩ

Μην ξεχνάς: για κάθε 2€ συναλλαγής κερδίζεις 2GB για 2 ημέρες ΔΩΡΟ. Επίσης με την εξαργύρωση του κωδικού πληρωμής CU Smart Pocket επωφελείσαι αυτόματα και της 1+1 προσφοράς από το CU Around. Τσέκαρε εδώ την προσφορά.

Με το CU Smart Pocket μπορείς να πληρώσεις τις συναλλαγές σου ή μέρος αυτών στα Coffee Island. Αγόρασε τον αγαπημένο σου καφέ, ρόφημα, snack ή οτιδήποτε άλλο θες από το πλούσιο menu των Coffee Island και πλήρωσε ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου

Βάλε τον κωδικό πληρωμής που πήρες από το CU Smart Pocket στο πεδίο Κουπόνι/Smart Pocket και είσαι έτοιμος! Κάνε την παραγγελία σου τώρα online ΕΔΩ.

Με το CU Smart Pocket μπορείς να πληρώσεις τις συναλλαγές σου ή μέρος αυτών στα Efresh. Κάνε τα ψώνια σου από το 1ο online only supermarket και πλήρωσε ολόκληρο ή μέρος του λογαριασμού σου χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου.

Βάλε τον κωδικό πληρωμής που πήρες από το CU Smart Pocket στο πεδίο Εξαργύρωση κουπονιού / δωροεπιταγής και είσαι έτοιμος! Κάνε την παραγγελία σου τώρα online ΕΔΩ.

Κατέβασε το My CU App και πάρε ΔΩΡΟ 5GB για 7 ημέρες