1η φορά το υπόλοιπο σου γίνεται πορτοφόλι
Το CU Smart Pocket είναι η πρώτη υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς πληρωμές στο μεγαλύτερο delivery app της Ελλάδας, το efood, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο του καρτοκινητού σου. Απλά, εύκολα και γρήγορα μπορείς να πληρώσεις ολόκληρο ή μέρος της συναλλαγής σου στο efood και να αναμειφθείς για αυτό καθώς για κάθε 2€ που ξοδεύεις μέσω του CU Smart Pocket παίρνεις 2GB δώρο για 2 μέρες.

Ταυτόχρονα και χωρίς καμία εξτρα ενέργεια από σένα, παίρνεις 10% έκπτωση εάν η παραγγελία σου αφορά φαγητό ή καφέ.
SMART POCKET πληρωμές με 3 απλά βήματα
smart pocket step one
Έχεις υπόλοιπο κάρτας στο CU σου
smart pocket step two
Εκδίδεις κουπόνι πληρωμής και κερδίζεις GB
smart pocket step three
Πλήρωσε βάζοντας το κουπόνι πληρωμής στο πεδίο «ΚΟΥΠΟΝΙ» στην σελίδα πληρωμής του efood.
my cu app dashboard
Ενεργοποίησε την υπηρεσία
Θα βρεις το CU SMART POCKET στην αρχική οθόνη του My CU App, έτοιμο να το ενεργοποιήσεις ΔΩΡΕΑΝ και να ξεκινήσεις τις πληρωμές με το υπόλοιπο της CU κάρτας σου Μόλις ενεργοποιήσεις το CU SMART POCKET, παίρνεις ΔΩΡΟ 2GB για 2 ημέρες.
Φτιάξε κουπόνι πληρωμής
Θέλεις να πληρώσεις μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία σου στο efood, χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της κάρτας σου στο CU; Επίλεξε την αξία της πληρωμής που θες να πραγματοποιήσεις και φτιάξε κουπόνι πληρωμής. Η αξία του κουπονιού αφαιρείται από το υπόλοιπο της κάρτας σου. Αμέσως παίρνεις ΔΩΡΟ 2GB για 2 ημέρες για κάθε 2€ αξίας του κουπονιού πληρωμής.
Πλήρωσε στο efood - το μεγαλύτερο delivery app στην Ελλάδα
Κάνε την παραγγελία σου από το efood, το μεγαλύτερο delivery app στην Ελλάδα και βάλε το κουπόνι πληρωμής στο πεδίο ΚΟΥΠΟΝΙ στην σελίδα πληρωμής της παραγγελίας σου. Για παραγγελίες με πληρωμή CU Smart Pocket πρέπει στον τρόπο πληρωμής για το υπόλοιπο ποσό της παραγγελίας, να είναι πάντα επιλεγμένη η επιλογή: Κάρτα, Paypal ή Apple Pay. Μόλις βάλεις του κουπόνι πληρωμής αυτόματα αφαιρείται η αξία του κουπονιου από την παραγγελία σου. Αν η παραγγελία σου αφορά φαγήτο ή καφέ, παίρνεις αυτόματα έκπτωση 10%.
CU around logo